• Αναζήτηση
 • Καμμένος : Οι στόχοι την μετά-μνημόνιο εποχή

  Με εισήγηση του Πάνου Καμμένου ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης, η κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος θα προβεί σε δηλώσεις, αμέσως μετά τη συνεδρίαση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα πολιτικά «πυροτεχνήματα» – τα πρώτα μετά την εποχή των μνημονίων – έριξε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με την παρουσία των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

  Σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, υπογράμμισε κατ’ αρχήν ότι σήμερα η Ελλάδα εξέρχεται των μνημονίων, το οποίο ήταν και ο πρώτος στόχος της κυβερνητικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  «Πρέπει να εκπληρωθούν άλλοι δυο στόχοι, εκ των οποίων ο ένας είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και τη διαφθορά και ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη» είπε για να προσθέσει ότι αυτοί οι δύο στόχοι «πρέπει να επιτευχθούν από την παρούσα κυβέρνηση της οποίας η θητεία θα λήξει είτε με το πέρας της συνταγματικής εντολής, είτε εάν χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για εθνικά θέματα».

  Ο κ. Καμμένος εκτίμησε πάντως σε κάθε περίπτωση ότι δεν αναμένονται εξελίξεις πριν τον Μάιο του 2019.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk