• Αναζήτηση
 • Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο της Ν. Βαρελά

  Τη θλίψη του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη θλίψη του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

  Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

  «H Νέα Δημοκρατία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά για τον τόσο αδόκητο και πρόωρο θάνατο της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

  Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της Νατάσας Βαρελά και στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της.

  «Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

  «Βαρύς ο κατάλογος των δημοσιογράφων που χάσαμε μέχρι τώρα σε 8 μήνες. «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή και η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά . Ένα πολύ καλό ταλέντο στα έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o Τέρενς Κουίκ.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk