• Αναζήτηση
 • Αντίστροφη μέτρηση για το κυβερνητικό «λίφτινγκ» – Το στίγμα για τη μεταμνημονιακή πολιτική

  Ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» προκειμένου να αλλάξει την αποκαρδιωτική εικόνα που έχει η κυβέρνηση λόγω και της φθοράς – εξαιτίας των χειρισμών στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – αναμένεται να παίξει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» προκειμένου να αλλάξει την αποκαρδιωτική εικόνα που έχει η κυβέρνηση λόγω και της φθοράς – εξαιτίας των χειρισμών στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι –   αναμένεται να παίξει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός.

  Το «λίφτινγκ» του κυβερνητικού σχήματος που θα ανακοινώσει μετά την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται με αγωνία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να διατηρήσει το στοιχείο της έκπληξης στον επικείμενο ανασχηματισμό, το τελευταίο διάστημα έρχονται στο φως  πληροφορίες για τις επικείμενες αλλαγές και τη στόχευση του πρωθυπουργού στην προσπάθειά του να αφήσει η κυβέρνηση πίσω την τραγωδία με το Μάτι και να δώσει έμφαση σε θέματα καθημερινότητας και οικονομίας.

  Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk