• Αναζήτηση
 • Κουμουτσάκος: Η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών βελτιώνει τις ελληνοτουργικές σχέσεις

  «Η απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη συμβάλλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας στις ελληνοτούρκικες σχέσεις, ωστόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν πολλές πτυχές, που άπτονται των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και παρότι είναι θετική, πολλά μένουν να γίνουν ακόμα», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη συμβάλλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας στις ελληνοτούρκικες σχέσεις, ωστόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν πολλές πτυχές, που άπτονται των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και παρότι είναι θετική, πολλά μένουν να γίνουν ακόμα», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ  Γιώργος Κουμουτσάκος.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αποτέλεσε κοινή προσπάθεια, και σε αυτό το αποτέλεσμα – όπως είπε – συνέβαλαν πάνω απ’ όλα οι ίδιοι οι στρατιωτικοί με την αξιοπρέπεια τους, και οι γονείς τους.

  «Οι εξελίξεις των τελευταίων ήμερων προσέδωσαν μια δυναμική για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών» εξήγησε ο βουλευτής  υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του ότι η τρέχουσα συγκυρία ήταν θετική για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων.

   

  Πολιτική