• Αναζήτηση
 • Πατέρας Μητρετώδη: Ευχαριστούμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν

  Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πατέρας του αξιωματικού Άγγελου Μητρετώδη στο άκουσμα της είδησης της απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πατέρας του αξιωματικού Άγγελου Μητρετώδη στο άκουσμα της είδησης της απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

  Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης πέρασαν 167 μέρες στις τουρκικές φυλακές και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να οριστούν περιοριστικοί όροι.

  «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο και όσους μας συμπαραστάθηκαν. Θέλουμε να σφίξουμε το χέρι στον καθένα ξεχωριστά για τη συμπαράσταση στον μεγάλο αγώνα που κάναμε» δήλωσε ο Άγγελος Μητρετώδης στο enikos.gr και πρόσθεσε: «Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα και απεριόριστο απόθεμα ψυχής».

  «Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.

  «Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk