• Αναζήτηση
 • Χριστοφιλοπούλου: Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι αποδεδειγμένη

  «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες…» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τους χειρισμούς του στην καταστροφή λόγω της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική εξαπέλυσε η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

  «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες…» υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η κ. Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη σύσταση νέας υπηρεσίας για την Πολιτική Προστασία.

  «Μετά από 24 νεκρούς στη Μάνδρα και 93 στο Μάτι αποφάσισαν στην κυβέρνηση ότι κάτι πρέπει να κάνουν με την Πολιτική Προστασία. Όποιες αλλαγές όμως και αν προτείνουν, η ανικανότητα τους είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη και δεν προδικάζει τίποτε καλό για το μέλλον» προσθέτει το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

  «Όσο για τα πώς και τα γιατί της τραγωδίας που ψάχνει ο κ. Τσίπρας, το λόγο έχει μόνο η δικαιοσύνη» καταλήγει.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk