• Αναζήτηση
 • Οργανωτικές αλλαγές στη Vodafone Ελλάδας

  H Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, καθώς η Φραγκίσκη Μελίσσα, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο του 2018 τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ρουμανίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team  H Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, καθώς η Φραγκίσκη Μελίσσα, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο του 2018 τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ρουμανίας.
  Τη Φραγκίσκη Μελίσσα διαδέχεται η Ηρώ Μέλλιου, η οποία από το Σεπτέμβριο του 2018 αναλαμβάνει τα καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ελλάδας.
  Η Ηρώ Μέλλιου εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 2016 ως επικεφαλής του τμήματος Centers of Expertise της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο διάστημα αυτό ηγήθηκε με επιτυχία του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτοβουλιών που αφορούν στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, καθώς και στην προώθηση θεμάτων που αφορούν στην διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση. Η Ηρώ συνέβαλε καθοριστικά στην τοποθέτηση της Vodafone Ελλάδας ανάμεσα στους 20 καλύτερους εργοδότες της χώρας.  Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Masters’ Degree σε Management Learning του Πανεπιστημίου του  Lancaster. Πριν από τη Vodafone εργάστηκε στον Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνική συμβουλευτική εταιρεία.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk