• Αναζήτηση
 • Εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας: Είμαστε στον «αέρα», μας κοροϊδεύουν από το υπουργείο

  Με κοινή ανακοίνωσή τους τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας καταγγέλλουν τον αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Σταθάκη πως μετά από τρεις μήνες από τη διαιτητική απόφαση υπερ της εταιρείας δεν έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες άδειες για να εκκινήσουν τα έργα και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Με κοινή ανακοίνωσή τους τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας  καταγγέλλουν τον αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Σταθάκη πως μετά από τρεις μήνες από τη διαιτητική απόφαση υπερ της εταιρείας δεν έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες άδειες για να εκκινήσουν τα έργα  και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.
  Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «πραγματοποιήσαμε την τρίτη μας συνάντηση με τον Υπουργό κ. Σταθάκη, μετά και από την θετική έκβαση της Διαιτησίας, πραγματοποιήσαμε χθες στην Αθήνα, με το αποτέλεσμα να παραμένει για άλλη μια φορά ανύπαρκτο.
  Οι δεσμεύσεις του κ. Σταθάκη ότι μετά την ολοκλήρωση της Διαιτητικής διαδικασίας, η επένδυση θα ξεκλείδωνε και οι εκκρεμείς άδειες ρουτίνας θα εκδίδονταν ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και η ανάπτυξη της περιοχής, είναι χιλιοειπωμένες και γνώστες σε όλους. Παρόλα αυτά, εδώ και τρείς μήνες, με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου να δικαιώνει τις θέσεις τις εταιρείας, ο διάλογος με το αρμόδιο Υπουργείο παραμένει άκαρπος και οι μεταλλωρύχοι στον αέρα».
   Οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία θέτουν τρία ερωτήματα: α) Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να αποδεχτεί το Υπουργείο την Διαιτητική Απόφαση;, β) Πόσες φορές θα πρέπει οι εργαζόμενοι από την Χαλκιδική να επισκεφτούν το Υπουργείο για να λάβουν μια απάντηση για το μέλλον της δουλειάς τους; και γ) Αν αυτό που ζούμε δεν λέγεται κοροϊδία, τότε πως λέγεται;
  Οι εργαζόμενοι ζητούν από τον υπουργό να φανεί συνεπής και επισημαίνουν πως:  «Οι πλάτες μας δεν προσφέρονται πλέον για πολιτικά παιχνίδια».
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk