• Αναζήτηση
 • Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση Κοντονή για την έκδοση μολδαβής υπηκόου

  Την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινώσει την απόφασή του ως προς την υπόθεση της Μολδαβής - θύματος trafficking, στο πλαίσιο της οποίας ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα της έκδοσής της, υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

  Την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινώσει την απόφασή του ως προς την υπόθεση της Μολδαβής – θύματος trafficking, στο πλαίσιο της οποίας ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα της έκδοσής της, υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
  Ο υπουργός, κάνοντας χρήση της δυνατότητας που του παρέχει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (είναι πλέον ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου), δεσμεύθηκε ότι θα μελετήσει το σκεπτικό της απόφασης, με αίσθημα ευθύνης.
  Ερωτώμενος για την υπόθεση του Κούρδου κρατούμενου, υπέρ της έκδοσης του οποίου επίσης έχει αποφασίσει ο Άρειος Πάγος, ο κ. Κοντονής διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα έκδοσής του αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παροχής πολιτικού ασύλου.
  «Μέχρι να ολοκληρωθεί  η διαδικασία παροχής πολιτικού ασύλου δεν μπορεί να υπάρξει καμία εξέλιξη στο ζήτημα της έκδοσης», ξεκαθάρισε ο υπουργός.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk