• Αναζήτηση
 • Ένταση στη Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ έξω από το ΥΠΟΙΚ

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 7 το πρωί πραγματοποιούν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου μετά από απόφαση της ΑΔΕΔΥ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...
  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 7 το πρωί πραγματοποιούν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου  μετά από απόφαση της ΑΔΕΔΥ.
  Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στο υπουργείο καθώς οι συνδικαλιστές επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο για να έχουν συνάντηση με τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο και εμποδίστηκαν από τις ειδικές δυνάμεις καταστολής
  Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 7 το πρωί στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7 Σύνταγμα) για το θέμα των Βαρέων Ανθυγιεινών Επιδομάτων και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ
  «Ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος δεν παρέστη στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ορίσει ο ίδιος με την ΑΔΕΔΥ και Ομοσπονδίες την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, χωρίς καμία διακαιολογία.
  Είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν θα μπορεί να κρύβεται για πολύ και θέλει δεν θέλει θα αναγκαστεί να συζητήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk