• Αναζήτηση
 • Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός για νέους CruiseInn σε κρουζιέρα στο Αιγαίο

  Στα νερά του Αιγαίου ταξιδεύει με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal αυτή την εβδομάδα ο επιχειρηματικός διαγωνισμός CruiseInn, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Μυκόνου και του Blue growth.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στα νερά του Αιγαίου ταξιδεύει με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal αυτή την εβδομάδα ο επιχειρηματικός διαγωνισμός CruiseInn, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Μυκόνου και του Blue growth.
  Το CruiseInn ταξιδεύει από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal προς τη Μύκονο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και τo Koυσάντασι σε μια 7ημερη κρουαζιέρα για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.
  Στη φετινή εκπαιδευτική κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας συμμετέχουν 55 νέοι, που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο των επιχειρήσεων ή που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο.
  Εστιάζοντας στους κλάδους του τουρισμού, της γαστρονομίας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την
  ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο εν πλω όσο και στους προορισμούς της κρουαζιέρας.
  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια και βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες, καθώς και ανατρεπτικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς, όπως το Photo / Video Challenge, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να απαθανατίσουν και να ανεβάσουν στα social media τα αγαπημένα τους σημεία στο κρουαζιερόπλοιο με τα hashtags #CelestyalCruises #CruiseInn #CruiseInn2018, αλλά και το Celestyal Cruises – Data Drive CRM & Marketing Solutions Challenge, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη λύση ενίσχυσης του CRM και της βάσης δεδομένων επιβατών της εταιρείας, με στόχο τη διεκδίκηση χρηματικών επάθλων ύψους 3.000 ευρώ.
  Τα χρηματικά έπαθλα που θα αποδοθούν στους νικητές των διαγωνισμών είναι μια προσφορά της Celestyal Cruises.
  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε εν πλω άλλη μία χρονιά το CruiseInn αυτή την πρωτοποριακή επιχειρηματική δράση που δίνει ώθηση και κινητοποίηση στους νέους, κυρίως σε τομείς που αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία και παράλληλα δίνει όραμα και στόχο για το μέλλον».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk