• Αναζήτηση
 • Νέα κινητοποίηση υγειονομικών την Παρασκευή

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για την Παρασκευή 6 Ιουλίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

  Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 07:00 το πρωί με τους συνδικαλιστικούς φορείς να διεκδικούν συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

  Την Παρασκευή 29 Ιουνίου ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου Τομέα, κατά την οποία θα συζητούνταν μείζονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ.

  Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι ο κ. Τσακαλώτος βρισκόταν στο γραφείο του στο υπουργείο αλλά παρ’ όλα αυτά η συνάντηση δεν έγινε με «απαράδεκτες  αιτιάσεις», όπως λέει χαρακτηριστικά.

  Την Παρασκευή 6 Ιουλίου λοιπόν οι υγειονομικοί θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο στο Σύνταγμα επιδιώξουν νέα συνάντηση με τον υπουργό.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk