• Αναζήτηση
 • Με ένταση ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

  Με κραυγές και κατάρες «υποδέχτηκαν» οι συγγενείς της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη τον 58χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της στο Β' Νεκροταφείο, τον περασμένο Οκτώβριο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...
  Με κραυγές και κατάρες «υποδέχτηκαν» οι συγγενείς της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη τον 58χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της στο Β’ Νεκροταφείο, τον περασμένο Οκτώβριο.

  «Παναγιά μου… Φονιά θα πεθάνεις αφήστε με να τον σκοτώσω, σκότωσε την αδελφή μου αφήστε με…» ούρλιαξε η αδελφή της άτυχης κοπέλας, ενώ η μητέρα της θρηνώντας  φώναζε προς  τον κατηγορούμενο: «Μου κατέστρεψες το σπίτι φονιά,  την κατάρα μου να έχεις».

  Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη στη θέα του 58χρονου, έξω από τη δικαστική αίθουσα,  κινήθηκε εναντίον του και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί για να μην του επιτεθεί .

  «Φέρε πίσω το παιδί μου, αλήτη» φώναζε την ώρα που ο 58χρομος συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη περνούσε την πόρτα του δικαστηρίου.

  Ο έλεγχος στην είσοδο της δικαστικής αίθουσας ήταν αυστηρός, ενώ χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα για σωματικό έλεγχο για όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Μάλιστα, η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με αφορμή τη φορτισμένη ατμόσφαιρα , ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη σε ήρεμο κλίμα.

  «Καταλαβαίνουμε τον πόνο και την οργή σας» είπε απευθυνόμενη στους συγγενείς του θύματος και τόνισε «αναζητούμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να απονέμουμε δικαιοσύνη, πρέπει να υπάρχει ηρεμία».

  Πριν από λίγο, στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η πατέρας της 33χρονης εφοριακού.

  «Αυτός σκότωσε το παιδί μου» είπε αναφερόμενος στον κατηγορούμενο, ο οποίος καθόταν στο εδώλιο σε απόσταση περίπου ενός μέτρου, μέσα σε κλοιό αστυνομικών.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk