• Αναζήτηση
 • Νέοι διοικητές ενεκρίθησαν σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ

  Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ. Νέοι διοικητές καθώς ενεκρίθησαν την Πέμπτη από την Επιτροπή του άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής οι σχετικές προτάσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, αναλαμβάνουν ο Λάμπρος Σέμπος στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και ο Νικόλαος Μπρίκης στο Ενιαίου Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ. Νέοι διοικητές καθώς ενεκρίθησαν την Πέμπτη από την Επιτροπή του άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής οι σχετικές προτάσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, αναλαμβάνουν ο Λάμπρος Σέμπος στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και ο Νικόλαος Μπρίκης στο Ενιαίου Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

  Ο Λάμπρος Σέμπος να θυμίσουμε κατείχε τη θέση υποδιοικητή στον ΕΦΚΑ από την 1η Ιανουαρίου 2017. Είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ατομικού και συλλογικού εργατικού δικαίου και εμπειρία στην επίλυση συλλογικών διαφορών εργασίας.

  Ο Νικόλαος Μπρίκης είναι φυσικός, με δίπλωμα μηχανικού στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, και διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως επιτελικό στέλεχος, κυρίως, στον ιδιωτικό τομέα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk