• Αναζήτηση
 • Νέες απελευθερώσεις δρόμων στη Θεσσαλονίκη

  Συνεχίζονται οι απελευθερώσεις δρόμων στη Θεσσαλονίκη καθώς προχωρούν τα έργα του Μετρό. Από αύριο, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2019, θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές στον Σταθμό Δημοκρατίας. Οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν για έναν χρόνο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Συνεχίζονται οι απελευθερώσεις δρόμων στη Θεσσαλονίκη καθώς προχωρούν τα έργα του Μετρό. Από αύριο, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2019, θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές στον Σταθμό Δημοκρατίας. Οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν για έναν χρόνο.
  Συγκεκριμένα, απομακρύνεται η εργοταξιακή κατάληψη στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Μοναστηρίου, μεταξύ των οδών Ενωτικών και Ταντάλου (από το ύψος του ξενοδοχείου Holiday Inn και μετά). Έτσι, η οδός Μοναστηρίου στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των οδών Ενωτικών και Μιχαήλ Καλού, θα διαθέτει πλέον 3 λωρίδες κυκλοφορίας.
  Ακόμη, αποδίδονται στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα της οδού Οδυσσέως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μοναστηρίου και το βόρειο τμήμα της οδού Προμηθέως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μοναστηρίου.
  Στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Μοναστηρίου διαμορφώνεται λωρίδα αναμονής για την αριστερή στροφή προς την οδό Λαγκαδά. Η οδός Μοναστηρίου θα συνεχίσει να διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας.
  «Καθώς οι εργασίες του Μετρό της Θεσσαλονίκης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και καθώς οι σταθμοί του Μετρό ολοκληρώνονται κατασκευαστικά, οι λαμαρίνες υποχωρούν και απομακρύνονται και οι δρόμοι ανοίγουν και επανέρχονται σε κανονική ροή. Πρώτα, ήταν η οδός Δελφών στο ύψος της Αναλήψεως, η οποία αποδόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία μετά από 9 χρόνια, μετά ήταν η οδός Μοναστηρίου στο ύψος του Ν. Σ. Σ. και στη συνέχεια η Λεωφόρος Καραμανλή στο ύψος του σταθμού Παπάφη» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, κ. Γιάννης Μυλόπουλος.
  Και συνέχισε: «Αμέσως μετά την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της Πλατείας Δημοκρατίας, έπεται και συνέχεια με την επαναφορά στην προτεραία κατάσταση της Εγνατίας στο ύψος του Συντριβανίου μπροστά από τη Δ.Ε.Θ. Η πρόοδος του έργου του Μετρό επιτρέπει πλέον την επαναφορά της Θεσσαλονίκης στην κανονικότητα».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk