• Αναζήτηση
 • Νέο στεγαστικό πρόγραμμα από την Alpha Bank

  Ένα νέα δανειακό πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση εργασιών ανακαινίσεως κατοικίας, με την ονομασία "Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” προσφέρει η Alpha Bank.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα νέα δανειακό πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση εργασιών ανακαινίσεως κατοικίας, με την ονομασία «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” προσφέρει η Alpha Bank.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με το νέο Πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν τη δυνατότητα, με σύντομες διαδικασίες, να λάβουν χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά κάθε είδους κατοικία.

  Το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” προσφέρει ταχεία εκταμίευση, ώστε να διασφαλίζεται η ολοκλήρωση των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Επιπλέον, το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus, καθώς με κάθε 1 ευρώ δανείου, ο Πελάτης κερδίζει 2 Bonus πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για την ανανέωση του εξοπλισμού της κατοικίας, στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alpha.gr ή εναλλακτικά να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Κατάστημα Alpha Bank.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk