Την Παρασκευή αναμένονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου είναι η πιθανότερη ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας των υποψηφίων για τα ανώτατα Ιδρύματα της χώρας που διαγωνίστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου είναι η πιθανότερη ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας των υποψηφίων για τα ανώτατα Ιδρύματα της χώρας που διαγωνίστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία ωστόσο των βαθμολογιών που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με την φετινή κίνηση των βάσεων, είναι πιθανότερο να δοθούν από το υπουργείο Παιδείας, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το κτίριο του Αμαρουσίου, οι διευθυντές των Λυκείων της χώρας ενημερώθηκαν ότι τα δέματα με τα ονόματα των υποψηφίων και τις αντίστοιχες βαθμολογίες θα τα παραδώσουν στα σχολεία τους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αντίστοιχα η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναμένεται γύρω στις 24 με 25 Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται αυτές τις ώρες πυρετωδώς οι τελικές βαθμολογήσεις των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται με τους εξεταζόμενους στα ειδικά μαθήματα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk