• Αναζήτηση
 • Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ για τα 22 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

  Ένα βίντεο με εικόνες του Ανδρέα Παπανδρέου δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα 22 χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη του κόμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα βίντεο με εικόνες του Ανδρέα Παπανδρέου δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα 22 χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη του κόμματος.

  «Ανδρέας Παπανδρέου, 22 χρόνια απών με διαρκή παρουσία» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter.

  «Στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής τιμούμε και υπερασπιζόμαστε το έργο τού Ανδρέα Παπανδρέου, που 22 χρόνια μετά τον θάνατο του παραμένει ζωντανός στη συνείδηση και τη μνήμη του λαού μας», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας πως: «Αξιοποιούμε την εμπειρία και προχωράμε μπροστά με πίστη στις αρχές, στις αξίες και στις πολιτικές παραδόσεις της δημοκρατικής παράταξης».

  «Οι προοδευτικές του ιδέες, το δημιουργικό έργο και οι πολιτικές του, σφράγισαν την περίοδο της μεταπολίτευσης. Γι αυτό και οι συστηματικές προσπάθειες από τα δεξιά να απαξιώσουν το έργο του, έπεσαν στο κενό. Και κάποιοι από αριστερά που τόλμησαν να συγκριθούν μαζί του και πέρασαν τη σκιά τους για μπόι, έγιναν πολιτικά καταγέλαστοι» πρόσθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

  Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης με επιστολή του στον Αντόνιο Ταγιάνι ζητά να ονομαστεί «Ανδρέας Παπανδρέου» χώρος ή αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου προς τιμήν του.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk