• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία

  Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό για όσα είπε στο Ζάππειο, με την Πειραιώς να τονίζει ότι οι Έλληνες «προσβάλλονται όταν στη θέση του πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό τόσο για την φυσική του παρουσία, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά φορώντας γραβάτα, αλλά και για όσα είπε στο Ζάππειο.
  «Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν» σχολίασε η Νέα Δημοκρατία για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στο Ζάππειο
  Σχετικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός προκειμένου να χαρακτηρίσει θετική την απόφαση του Eurogroup, η Πειραιώς σημειώνει πως «οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου».

  «Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της» κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk