• Αναζήτηση
 • Deutsche Bank: Ανακοίνωσε μείωση 79% των καθαρών κερδών

  Η Deutsche Bank ανακοίνωσε την Πέμπτη περικοπές στις δραστηριότητες που αφορούν τις συναλλαγές σε ομόλογα και μετοχές σε μια σημαντική αναδιάρθρωση της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Deutsche Bank ανακοίνωσε την Πέμπτη περικοπές στις δραστηριότητες που αφορούν τις συναλλαγές σε ομόλογα και μετοχές σε μια σημαντική αναδιάρθρωση της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής, μετά τη βουτιά κατά 79% των καθαρών κερδών πρώτου τριμήνου.

  Οι περικοπές αυτές θα οδηγήσουν σε απώλειες θέσεων εργασίας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος τους θα αφορά τις ΗΠΑ και την Ασία.

  Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε επίσης τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο που ήταν κατώτερα των προσδοκιών των αναλυτών. Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 120 εκατ. ευρώ, έναντι 379 εκατ. ευρώ που ανέμεναν αναλυτές σε έρευνα του Reuters. Το πρώτο τρίμηνο του 2017 τα καθαρά κέρδη είχαν διαμορφωθεί στα 575 εκατ. ευρώ.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk