Η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, προϊόντα ατομικής υγιεινής, η οποία παράγει τα γνωστά προϊόντα EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.ά., διακρίθηκε και εφέτος ως μία από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας κατά τη διάρκεια του ετήσιου forum «Ελλάδα της Εξωστρέφειας – Creative Greece Awards 2018».
H κατηγορία «βρεφικές πάνες» βρίσκεται στον κατάλογο με τα 60 σημαντικότερα ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές πρωτοβουλίες της ΜΕΓΑ, με τα προϊόντα της να βρίσκονται πλέον σε 4 ηπείρους.
Aπό την αρχή του έτους οι βρεφικές πάνες Bαbylino Sensitive βρίσκονται και στα ράφια των supermarkets της Ρουμανίας, ενώ η εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και σε άλλες σημαντικές διεθνείς αγορές.
Η εταιρεία, που συμπληρώνει 37 χρόνια λειτουργίας, εκτός από την ηγετική θέση στη συνολική κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ελλάδα, κατάφερε με τον εξωστρεφή χαρακτήρα της να πενταπλασιάσει την εξαγωγική της δραστηριότητα (διάστημα 2010-2016). Η ελληνική βιομηχανία, η οποία δραστηριοποιείται στο εξωτερικό από το 1990, αποτελεί άξιο εκπρόσωπο των ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στις αγορές του εξωτερικού, με τα προϊόντα της να βρίσκονται στα ράφια περισσοτέρων των 30 χωρών.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ