• Αναζήτηση
  • Γευσιγνώστης Απριλίου

    Στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα

    ΤοΒΗΜΑ Team

    ;Oλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπιφτέκια. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.
    Επίσης:
    – Βήμα-βήμα τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια, και εύκολα χωρίς τύλιγμα.
    – Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.
    Και
    – Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
    Στα περίπτερα

    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    Helios Kiosk