Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Πώς φτιάχνουν οι σεφ Κωνσταντίνος Μπουγιούρης, Γιώργος Τσαπάρας και Δημήτρης Πλυτάς τον μπακαλιάρο για την εθνική μας εορτή;

Όποια από τις τέσσερις συνταγές για μπακαλιάρο και να διαλέξουμε για να γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό, το σίγουρο είναι ότι θα μείνουμε παραπάνω από ικανοποιημένοι. Οι τρεις κυκλαδίτες σεφ απογειώνουν το απλό, παραδοσιακό πιάτο με πρωτότυπα συνοδευτικά και εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk