• Αναζήτηση
  • Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

    Πώς φτιάχνουν οι σεφ Κωνσταντίνος Μπουγιούρης, Γιώργος Τσαπάρας και Δημήτρης Πλυτάς τον μπακαλιάρο για την εθνική μας εορτή;

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Όποια από τις τέσσερις συνταγές για μπακαλιάρο και να διαλέξουμε για να γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό, το σίγουρο είναι ότι θα μείνουμε παραπάνω από ικανοποιημένοι. Οι τρεις κυκλαδίτες σεφ απογειώνουν το απλό, παραδοσιακό πιάτο με πρωτότυπα συνοδευτικά και εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος.

    Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.

    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk