Ο «Γευσιγνώσης» του Μαρτίου

Αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη

Στο τεύχος Μαρτίου στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της Ανοιξης.

Επίσης:

– Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.

– Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Και

– Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.

Από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk