• Αναζήτηση
  • Ο «Γευσιγνώσης» του Μαρτίου

    Αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Στο τεύχος Μαρτίου στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της Ανοιξης.

    Επίσης:

    – Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.

    – Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

    Και

    – Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.

    Από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

    Γευσιγνώστης