Στο τεύχος Μαρτίου στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της Ανοιξης.

Επίσης:

– Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.

– Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Και

– Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.

Από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!