Μια αγκινάρα φέρνει την Ανοιξη

Ο σεφ Κλεομένης Ζουρνατζής μας μαθαίνει όλα τα μυστικά του αγαπημένου λαχανικού.

Πώς τις καθαρίζουμε, ποιες είναι οι καλύτερες να αγοράσουμε και, κυρίως, πώς να τις μαγειρέψουμε. Ενα αφιέρωμα στο λαχανικό της άνοιξης από έναν σεφ που, αν μη τι άλλο ξέρει να αποθεώνει και να αναδεικνύει τη φρέσκια ύλη σε κάθε του πιάτο.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk