Η επανάσταση του sous vide

Γιατί να ακολουθήσουμε στο σπίτι την αγαπημένη τεχνική των σεφ για τα κρεατικά και τα λαχανικά μας;

Μπορούμε με εξοπλισμό που κοστίζει όσο μια καλή χύτρα ταχύτητας να επιτύχουμε το τέλειο ψήσιμο σε κρεατικά, ψάρια και λαχανικά; Ο σεφ Θοδωρής Σταμούλης μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία του sous vide, της μαγειρικής δηλαδή υπό κενό, αποκαλύπτοντας παράλληλα όλα τα μυστικά του.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk