Νέο κατάστημα και B2B Center από την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas επεκτείνεται στρατηγικά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στην Ανθούσα, και προχωρά σε μία επένδυση 4 εκ. ευρώ με τη δημιουργία «διπλού» καταστήματος συνολικών χώρων πώλησης 10.500 τα μέτρων.

Η Praktiker Hellas επεκτείνεται στρατηγικά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στην Ανθούσα, και προχωρά σε μία επένδυση 4 εκ. ευρώ με τη δημιουργία «διπλού» καταστήματος συνολικών χώρων πώλησης 10.500 τα μέτρων. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο πλέον θα αριθμεί 16 καταστήματα πανελλαδικά, και ταυτόχρονα εξελίσσει το τμήμα Β2Β της δημιουργώντας το πρώτο B2B Center της στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται στις αρχές Μαΐου και θα δημιουργηθούν συνολικά 100 νέες θέσεις εργασίας.
Το κατάστημα και το B2B Center θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (πρώην εκθεσιακό κέντρο).
Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το νέο κατάστημα θα διαθέτει περισσότερα από 45.000 προϊόντα πλήρως ανανεωμένης γκάμας και ανανεωμένες υπηρεσίες: ψύξης / θέρμανσης και μελέτης & διακόσμησης σπιτιού και κήπου, με στόχο τη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας από τους ειδικούς Praktiker.
Μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεσης 2.000 τμ., το B2B Center στόχο έχει να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών παρέχοντάς τους εξειδικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, συνδυάζοντας διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, με την υψηλή τεχνογνωσία και υπογραφή της ομάδας Β2Β Praktiker, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Praktiker: «Με πολλή χαρά, ανυπομονησία και πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του 16ου καταστήματος και του πρώτου εξειδικευμένου B2B Center της Praktiker Hellas, στην Ανατολική Αττική. Το νέο «διπλό» κατάστημα, αποτελεί ένα κομβικό σημείο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας μας, καθώς ενδυναμώνει την παρουσία μας στον Νομό Αττικής και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας. Στην Praktiker Hellas θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την εμπειρία αγορών κάθε επισκέπτη των καταστημάτων μας, και σε αυτό τον άξονα εμπλουτίζουμε αδιάκοπτα την γκάμα των προϊόντων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, στοχεύοντας να προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες μας. Η νέα μας επένδυση, έπειτα από συστηματική μελέτη για την επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας, επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της Praktiker Hellas και ανανεώνει την υπόσχεσή μας προς το καταναλωτικό κοινό να βρισκόμαστε δίπλα του στην πράξη, σε όλο και περισσότερα σημεία».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk