• Αναζήτηση
 • Μπαλοτέλι εναντίον του μαύρου γερουσιαστή της Λέγκας

  «Ίσως είμαι τυφλός ή ίσως δεν του είπαν ότι είμαι ακόμα μαύρος, αλλά ντροπή»!!! Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramο ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας Μάριο Μπαλοτέλι σχολιάζει την εκλογή του πρώτου μαύρου γερουσιαστή στην Ιταλία Τόνι Ιγουόμπι, με την ξενοφοβική Λέγκα.

  «Ίσως είμαι τυφλός ή ίσως δεν του είπαν ότι είμαι ακόμα μαύρος, αλλά ντροπή»!!!

  Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramο ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας Μάριο Μπαλοτέλι σχολιάζει την εκλογή του πρώτου μαύρου γερουσιαστή στην Ιταλία Τόνι Ιγουόμπι, με την ξενοφοβική Λέγκα.

  Ο Ιγουόμπι που έγινε μέλος του ξενοφοβικού κόμματος πριν εικοσιπέντε χρόνια, είναι υπεύθυνος για την μεταναστευτική πολιτική και παρά το γεγονός ότι είναι μετανάστης από τη Νιγηρία, τάσσεται υπέρ της απέλασης παράτυπων μεταναστών στη χώρα.

  Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του ηγέτη της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι με τον Τόνι Ιγουόμπι οι οποίοι πανηγυρίζουν φορώντας λευκό t-shirt το οποίο αναγράφει το σύνθημα «στοπ στην εισβολή», σε μια άμεση αναφορά στις αθρόες προσελεύσεις μεταναστώνστη γείτονα.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαλοτέλι έχει υπάρξει πολλές φορές θύμα ρατσιστικών σχολίων και συμπεριφορών στα ιταλικά γήπεδα.


  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk