• Αναζήτηση
 • Φουντώνει η μάχη των foldable κινητών

  Με δεδομένο ότι μετά τα κινητά τηλέφωνα στην ζωή μας μπήκαν και τα tablet ήταν αναμενόμενο ότι κάποιες εταιρείες θα επιχειρούσαν να δημιουργήσουν μια υβριδική συσκευή που να συνδυάζει τις λειτουργίες και των δύο μηχανημάτων. Την αρχή έκανε η κινεζική ZTE, όμως και άλλοι κολοσσοί μπαίνουν στον χορό.

  ''

  Με δεδομένο ότι μετά τα κινητά τηλέφωνα στην ζωή μας μπήκαν και τα tablet ήταν αναμενόμενο ότι κάποιες εταιρείες θα επιχειρούσαν να δημιουργήσουν μια υβριδική συσκευή που να συνδυάζει τις λειτουργίες και των δύο μηχανημάτων. Την αρχή έκανε η κινεζική ZTE που παρουσίασε πριν από 3 μήνες ένα κινητό τηλέφωνο με διπλή αναδιπλούμενη οθόνη, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την μετατροπή ενός κινητού τηλεφώνου σε tablet.

  Τα foldable κινητά τηλέφωνα (όπως ονομάστηκαν αυτού του είδους οι συσκευές) θεωρούνται το μέλλον στην βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και όπως φαίνεται οι μεγάλες εταιρείες αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά στην μάχη. Εχει γίνει γνωστό ότι η Samsung και η Apple κατασκευάζουν τα δικά τους foldable κινητά τηλέφωνα και πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι η LG κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας για την δική της υβριδική συσκευή τηλεφώνου και tablet. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συσκευή της LG όταν μετατρέπεται σε tablet θα εμφανίζει μόνη της διαφόρων ειδών πληροφορίες και ειδοποιήσεις στον κάτοχο της χωρίς αυτός να χρειάζεται να κάνει κάποια κίνηση.

  Science
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk