Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού παρουσίασαν τις θέσεις των πρωταθλητών Ελλάδος, στη σύσκεψη κορυφής για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης και οι αντιπρόεδροι των ερυθρόλευκων, Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Μπαταγιάννης, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, για την διαφορετική αντιμετώπιση άλλων ομάδων.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος, ζήτησαν τον λόγο που δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος, όταν υπάρχουν ξεκάθαρες παραβάσεις.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οι εκπρόσωποι της ομάδας του Πειραιά, αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων που έγιναν υπό την ανοχή της Πολιτείας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους πως θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησαν. Πρόσθεταν μάλιστα πως αν υποτροπιάσουν μέσα στη σεζόν που διανύουμε, θα τιμωρηθούν πιο αυστηρά.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των πρωταθλητών Ελλάδος, ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών αλλά και τη λειτουργία των συνδέσμων.