• Αναζήτηση
 • Μειοδότρια η Inform σε διαγωνισμό των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

  Η INFORM ανακηρύχθηκε μειοδότρια στους διαγωνισμούς 14/2017 και 16/2017 για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η INFORM ανακηρύχθηκε μειοδότρια  στους διαγωνισμούς 14/2017 και 16/2017 για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ.
  Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί μια νέα και σύγχρονη πραγματικότητα για τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας. Οι ηλεκτρονικές επαναφορτιζόμενες κάρτες (ATH.ENA Card) και τα ηλεκτρονικά επαναφορτιζόμενα εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), ενσωματώνουν τεχνολογία ‘contactless’ και ‘authentication key’ που παρέχει τόσο η INFORM όσο και η μητρική της εταιρεία AUSTRIACARD σε έργα αντίστοιχης τεχνολογίας παγκοσμίως, όπως οι συγκοινωνίες του Λονδίνου (OYSTER CARD), οι σιδηρόδρομοι του Βελγίου (Belgian De Lijn & SNCB NMBS), οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι (ÖΒΒ – Österreichische Bundesbahnen), οι συγκοινωνίες του Βουκουρεστίου (RATB) κ.α.
  Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια έχουν την δυνατότητα να «ενημερώνονται» σε κάθε αλλαγή κατάστασης (έκδοση, φόρτιση, επικύρωση, είσοδο-έξοδο) ενώ οι ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλαπλά προϊόντα κομίστρου και να επαναφορτίζονται από έξυπνα κινητά.  
  Το  τμήμα του έργου για το οποίο η INFORM ανακηρύχθηκε μειοδότρια είναι προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk