Εκτός από φημισμένα «ήσυχα» κρασιά, το μοσχοφίλερο μας δίνει και εξαιρετικά αφρώδη. Προερχόμενη από τους πιο ορεινούς αμπελώνες του οροπεδίου της Μαντινείας, η δημιουργία της οικογένειας Σπυροπούλου οινοποιείται με την παραδοσιακή μέθοδο και έτσι βάζει δίπλα στα αρώματα του τριαντάφυλλου, του περγαμόντου και του jasmine tea ελάχιστες ζύμες και λίγο μπισκότο. Οπως όλα τα άλλα μοσχοφίλερα, διαθέτει ελαφρύ σώμα, ωστόσο αυτό δεν του απαγορεύει να προσφέρει εξαιρετική οξύτητα και ικανοποιητική διάρκεια, καθώς και flavor λεμονιού και αρμπαρόριζας. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους ζητούν ένα αρωματικό αλλά και προσιτό αφρώδες για τις γιορτές.