• Αναζήτηση
  • Πρωτότυπα πιάτα με πλιγούρι

    ΤοΒΗΜΑ Team

     

    Χρησιμοποιείται στην μαγειρική για περισσότερα από 4.000 χρόνια. Σπασμένοι κόκκοι δημητριακών και κυρίως σιταριού, το πλιγούρι ή πουργούρι είναι η πρώτη ύλη για τον τραχανά αλλά μπορεί να αντικαταστήσει επάξια και με το παραπάνω το ρύζι στα διάφορα πιάτα του καθημερινού και γιορτινού τραπεζιού.

    Γίνεται πιλάφι, γέμιση, ακόμα και μια εξαίσια πίτα για τον μπουφέ. Μόνο που, όπως κάθε υλικό που σέβεται τον εαυτό του, θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και έχει τα δικά του μυστικά.


    Από τις 29 Δεκεμβρίου, στον Γευσιγνώστη, στα περίπτερα.

    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk