• Αναζήτηση
  • Οινο-γαστρονομική βραδιά στο Zampanó

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Την Πέμπτη, 21/12 στις 9 μ.μ. στo εστιατόριο Zampanó διοργανώνεται μια ξεχωριστή οίνο-γαστρονομική βραδιά με τα εξαιρετικά κρασιά του παραγωγού Βασίλη Χατζηγεωργίου (Estate Chatzigeorgiou). Ο ταλαντούχος και έμπειρος σεφ Noel Roche θα ετοιμάσει ένα μενού τεσσάρων πιάτων, τα οποία θα συνοδεύονται από 4 εξαιρετικά κρασιά του κτήματος.  

    Τα πιάτα έχουν επιλεγεί ειδικά από τον σεφ Noel Roche, προκειμένου να αναδείξουν τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις των οίνων της βραδιάς.

    Τα κρασιά

    – Sauvignion blanc 2016

    – Merlot 2015

    – Merlot 2007

    – Cabernet 2015

    Το μενού

    – Σολωμός μαριναρισμένος σε πορτοκάλι και παντζάρι, αγγουράκι τουρσί, κουρκουμά, ψημένο σουσάμι και μάραθο

    – Σαλάτα λάχανο με μαύρα μούρα, μήλα, αμύγδαλα σε dressing μηλόξιδου.

    – Χοιρινό confit με πουρέ και σως από merlot

    – Πιπεράτο μοσχαρίσιο short rib με κολοκύθα, γλυκάνισο και καρότο

    Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από τον οινοχόο Στέργιο Τεκερίδη.

    Τιμή σετ μενού 32 € / άτομο.

     

    Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας με e-mail zampano.athens@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213-0233.244

    www.zampano.gr, From Field To Fork and Beyond, Chef Noel Roche.

     

    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    Helios Kiosk