• Αναζήτηση
 • COOKOOVAYΑ art project

  ΤοΒΗΜΑ Team

   Τα τοπία του Νίκου Μόσχου αποτελούν ένα κολάζ από στοιχεία που δημιουργούν εντυπώσεις οικείες και πρωτόγνωρες ταυτόχρονα.
  Μολονότι η τεχνική του πατάει στις αρχές και τις αξίες της παραδοσιακής ζωγραφικής, η οπτική του είναι εντελώς σύγχρονη. Εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής εικόνας που δίνουν οι πολλαπλές κάμερες, τα μικροσκόπια ή και τα drones, τα οποία έχουν διευρύνει τους ορίζοντες πέρα από το οπτικό πεδίο του ανθρώπινου ματιού.
  Σε αυτή την σειρά των έργων, η ανθρώπινη φιγούρα δεν κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μίξη ετερόκλητων στοιχείων, όπως π.χ. τα βράχια, οι μηχανές και μια στρώση σαντιγί, είναι μια μορφή σχολίου στην πολιτισμική εξέλιξη και τη διαρκή σχέση επιβίωσης και οργάνωσης μέσα στο περιβάλλον.

  *Ο Νίκος Μόσχος γεννήθηκε το 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ζει και εργάζεται στην Α-θήνα. Εργα του βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη, PTE Fine Arts, New York και σε άλλες ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Επιμέλεια: Μάξιμος Στεργίου.

  Πληροφορίες σχετικά με την αγορά των έργων: stergiou.massimo@gmail.com

  Ο καλλιτέχνης έχει διαθέσει προς πώληση ειδικά για τους επισκέπτες της Cookoovaya σαράντα υπογεγραμμένα και αριθμημένα αντίτυπα ενός από τα έργα της σειράς «Inevitable Nature» σε χαρτί Hahnemuhle Fine Art με μέθοδο εκτύπωσης giclee, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα.
  Τιμή: 200 € + ΦΠΑ

  Γευσιγνώστης
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk