• Αναζήτηση
 • Late Lunch and Early Dinner

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τι έχετε να κάνετε την Κυριακή 3/12 και τις επόμενες 2 Κυριακές του Δεκεμβρίου 10/12 και 17/12 από τις 3 τα ξημερώματα έως τις 10 το πρωί; Δεν είμαστε αδιάκριτοι, δεν είμαστε η Αγκαθα Κρίστι και δεν ψάχνετε για άλλοθι σ’ ένα μελλοντικό έγκλημα. Απλώς έχουμε κάπου να σας καλέσουμε. Ολους, όπως λέει και η πρόσκληση που λάβαμε, οικογένειες, singles, hangover party animals, crazy in love ζευγάρια, παντρεμένους, χωρισμένους. Κάπου καλά όπως πιστεύουμε. Στο εστιατόριο Vezene που ανοίγει τις πόρτες του μεταμεσονυκτίως αυτές τις 3 Κυριακές του Δεκεμβρίου για να μας προσφέρει ένα μενού που ξυπνά τις αισθήσεις. Θα κυριαρχήσουν οι πρωτόγονες τεχνικές του καπνού, του ξύλου ελιάς και του ψησίματος, τα «σπιτικά» μοσχαράκια, τα χονδρά μακαρόνια, οι πίτες αλλά και οι αστακοί τα υλικά που προτιμά ο σεφ.
  Στο μπάρ θα υπάρχει άφθονο Natural Wine από τα οινοποιεία τού Σκλάβου και τού Λήγα. Και όπως λέει ο σεφ: «αγαπάμε Magnum μπουκάλια, αγαπάμε σαμπάνια και αφρώδη οίνο, και κάθε λεπτό της βραδιάς μοιραζόμαστε το ποτό μας με το διπλανό τραπέζι.»
  Το όλον, στο πνεύμα των ταινιών «το Δείπνο της Μπαμπέτ», και «Murrays Chrύstmas» και του σκανδιναυικού πνεύματος που εκφράζει η λέξει hygge. (Το γκούγκλαρα εγώ για σας: (Hygge: pronounced hue-guh not hoo-gah) is a Danish word used when acknowledging a feeling or moment, whether alone or with friends, at home or out, ordinary or extraordinary as cosy, charming or special.) Οπερ εστί μεθερμηνευόμενον το πνεύμα μιας γοητευτικής ή εξαιρετικής στιγμής είτε είσαι μόνος είτε με φίλους είτε μέσα είτε έξω κλπ. Όλα τα καλά χωράνε.

  Γευσιγνώστης
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk