• Αναζήτηση
 • To παιδί του Κονκόρντ ανοίγει τα φτερά του

  Ο Μπλέικ Σολ ιδρυτής της Boom Supersonic έκανε σε συνέδριο στο Ντουμπάι ανακοινώσεις για το υπερηχητικό επιβατηγό αεροσκάφος που κατασκευάζει η εταιρεία. Το Baby Boom αποτελεί μια προηγμένη μίνι έκδοση του Κονκόρντ για αυτό και το χαρακτηρίζουν ως το… παιδί του. Πρόκειται για ένα επιβατηγό σκάφος που θα κινείται με ταχύτητες 2.300 χλμ/ώρα και θα πραγματοποιεί υπερατλαντικές πτήσεις σε διάστημα τριών ωρών.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  ''

  Ο Μπλέικ Σολ ιδρυτής της Boom Supersonic έκανε σε συνέδριο στο Ντουμπάι ανακοινώσεις για το υπερηχητικό επιβατηγό αεροσκάφος που κατασκευάζει η εταιρεία. Το Baby Boom αποτελεί μια προηγμένη μίνι έκδοση του Κονκόρντ για αυτό και το χαρακτηρίζουν ως το… παιδί του. Πρόκειται για ένα επιβατηγό σκάφος που θα κινείται με ταχύτητες 2.300 χλμ/ώρα και θα πραγματοποιεί υπερατλαντικές πτήσεις σε διάστημα τριών ωρών. Το σκάφος που θα μπορεί να μεταφέρει 55 επιβάτες σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σολ θα ξεκινήσει τις δοκιμαστικές πτήσεις μέσα στο 2018 και αν όλα πάνε καλά το 2025 θα ξεκινήσει τα ταξίδια.

  Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του vima.gr για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Bay Boom

  Science
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk