• Αναζήτηση
 • Καταδίκη στον Σάμπυ Μιωνή

  Σε φυλάκιση δύο χρόνων με αναστολή καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής μετά από μήνυση της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου.

  Σε φυλάκιση δύο χρόνων με αναστολή καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής μετά από μήνυση της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου. Το Δ´ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δέχθηκε τη διάπραξη συκοφαντικής δυσφήμισης από τον επιχειρηματία, σε βάρος της δημοσιογράφου,ο οποίος με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Κόντρα Νιους κατηγορούσε τη Γιάννα Παπαδάκου ότι συμμετείχε σε θύλακες ακροδεξιών εκδοτών και δημοσιογράφων ότι λειτουργεί ως μαθήτρια του Γκαίμπελς και είναι φασίστρια και φιλοναζί…
  Το δικαστήριο δέχθηκε τις αιτιάσεις της μηνύτριας ότι είχε πρόθεση να τη συκοφαντήσει και να δυσφημήσει την προσωπική και επαγγελματική υπόληψή της.
  Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εκπρόσωπου της μητέρας του κατηγορουμένου ότι δεν είχε ειδοποιηθεί ως κάτοικος εξωτερικού. Οι δικαστές προχώρησαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω κινδύνου παραγραφής.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk