Κριός
21/03-19/04
H εβδομάδα είναι θετική για τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σάς πηγαίνει πολύ. Βέβαια, πιέσεις και ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά νιώθετε πιο έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της καριέρας σας, μη βιαστείτε να δράσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να τονώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, να βελτιώσετε τις οικονομικές σας προοπτικές και να σχεδιάσετε τα «πώς, πού και με ποιους» των εορτών.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να θέσετε μακρινούς στόχους.
Ταύρος
20/04-20/05


Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου είναι και το πιο δύσκολο για εσάς, αφού ο Αρης εξακολουθεί να αναστατώνει την οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή στην πορεία του στον Υδροχόο. Από αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, ο τομέας της επικοινωνίας βελτιώνεται, ενώ η διάθεσή σας σάς ωθεί σε ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς για να διώξετε από κοντά σας ό,τι νιώθετε πως δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας (σχέσεις, δουλειά κ.τ.λ.). Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ούτε όμως τόσο επώδυνη όσο παλιά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε τα οικονομικά σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Δεκέμβριος μπαίνει με αρκετές απαιτήσεις, αλλά ειδικά η πρώτη εβδομάδα του δεν σας στρεσάρει τόσο όσο θα κάνουν οι επόμενες που έχουν και την επιβάρυνση της παρουσίας του Αρη σε ένα δυσαρμονικό ως προς το δικό σας ζώδιο. Το διάστημα μετά τις 18/12 είναι σκληρό σε ό,τι αφορά σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμη και τα οικονομικά σας, αλλά αυτές τις ημέρες έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ευνοϊκότερο κλίμα τα πράγματα και να βρείτε τρόπους για να αντεπεξέλθετε αργότερα στους αυξημένους ρυθμούς της εποχής.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιχειρήσετε διορθωτικές κινήσεις.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η εβδομάδα είναι με το μέρος σας, καθώς και έμπνευση θα έχετε και καλές ιδέες για να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύπτει στην καθημερινότητά σας. Επειδή μετά τις 18/12 θα είναι πιο ζορισμένα τα πράγματα σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων, προσπαθήστε έως τότε να δώσετε λύσεις στα δύσκολα και να μην τα αναβάλετε για αργότερα. Μέσα στη δίνη των ημερών, μην παραλείψετε να φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση –η πίεση της δουλειάς σάς επιβαρύνει αρνητικά. Τουλάχιστον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς ευνοεί.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας.
Λέων
23/07-22/08


Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε αρμονικά ως προς το δικό σας ζώδια, έτσι δεν θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του. Ο έρωτας, η δημιουργία, η χαρά της ζωής και οι διασκεδάσεις είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σε αυτές τις πρώτες ημέρες του μήνα, και μάλιστα θετικά. Βέβαια, με τον Αρη στον Υδροχόο μέχρι τις 18/12 παραμένουν οι πιέσεις και η ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό επιλύστε τα επαγγελματικά σας άμεσα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια ερωτική γνωριμία.
Παρθένος
23/08-22/09


Είναι καιρός τώρα που οι προκλήσεις στα επαγγελματικά είναι πολύ περισσότερες από ό,τι οι χαρές. Οπως όλα τα πράγματα, όμως, τίποτε δεν μένει ίδιο για πάντα, έτσι, ακόμη και τα δύσκολα εξαφανίζονται κάποια στιγμή από τη ζωή σας, αρκεί να είστε ψύχραιμοι όταν πρέπει. Ο Δεκέμβριος θα κάνει κατάχρηση της ψυχραιμίας σας, αφού η νέα θέση του Αρη στους Ιχθύς θα πιέσει σημαντικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Σίγουρα αυτή η εβδομάδα είναι πιο βολική στα της επικοινωνίας, με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δείτε την αλήθεια κατάματα.
Ζυγός
23/09-23/10


Αν έχετε ήδη προχωρήσει σε επαγγελματικές ανακατατάξεις στη ζωή σας, αν βρήκατε μια πιο ενδιαφέρουσα δουλειά, ένα πιο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν τίποτε από όλα αυτά δεν έχει συμβεί και αν βέβαια επιθυμείτε διακαώς να γίνει, τότε ο Δεκέμβριος σας δίνει την ευκαιρία. Τώρα είναι η ώρα να στείλετε βιογραφικά, να μιλήσετε με κόσμο και να κάνετε γνωστή τη διαθεσιμότητά σας. Επιπλέον, η πορεία της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή και θα κάνει τη διάθεσή σας πιο ευχάριστη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχθείτε προτάσεις συνεργασίας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Μπορεί οι γιορτές να έχουν φθάσει για τους άλλους, σε εσάς, όμως, έχει καταφθάσει το στρες και το άγχος των επαγγελματικών ή των οικογενειακών και δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Βλέπετε, ο Αρης στον Υδροχόο δεν βολεύει ιδιαίτερα να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και με τους ρυθμούς που θέλετε, καθώς σας τους επιβάλλουν οι άλλοι. Πάντως, αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που είστε τόσο αγχωμένοι, αφού μετά τις 18/12 θα βελτιωθεί η διάθεσή σας, ενώ με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα διευκολυνθείτε στα θέματα της επικοινωνίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εστιάσετε στην ψυχολογία σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να έχετε γενέθλια και η πλειονότητα των πλανητών να βρίσκεται σε ευνοϊκά προς το δικό σας ζώδια, γι’ αυτό εκμεταλλευθείτε το! Δύο είναι οι τομείς όπου μπορεί να έχετε σημαντικές αποδόσεις: οι σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές και άλλες) και τα επαγγελματικά σας, που πλέον δεν χρειάζεται να τα κυνηγάτε, αφού σας κυνηγούν αυτά! Μετά τις 18/12 τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα με τον Αρη στους Ιχθύς και τον ανάδρομο Ερμή, και εκεί θα ζοριστείτε πολύ περισσότερο. Μαζέψτε δυνάμεις, θα σας χρειαστούν.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Το μεγαλύτερο μέρος του φθινοπώρου μονοπώλησαν τομείς όπως η καριέρα και τα χρήματα, αφού αυτά τα τελευταία δεν τα είχατε και σε αφθονία. Αλλά και αυτόν τον μήνα είστε αρκετά ανασφαλείς σχετικά με τα προαναφερθέντα και κυρίως σε ό,τι αφορά σε οφειλές σας σε πιστωτικά ιδρύματα, ασφάλειες, εφορίες, καθώς και οφειλές των άλλων απέναντί σας. Ολα αυτά μέχρι και τις 18/12, γιατί μετά παίρνετε μια ανάσα και η τσέπη σας γεμίζει κάπως –βοηθάει, βλέπετε, και η ευρηματικότητά σας του τελευταίου μήνα, αλλά και το δώρο!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Με την πλειονότητα των πλανητών σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας ή της φωτιάς που επίσης σας ταιριάζει ως στοιχείο, δεν είναι τυχαίο το ό,τι θα έρθετε αυτή την εβδομάδα αντιμέτωποι με εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας, ίσως όχι ταυτόχρονα, αλλά σίγουρα σε κάποιον από τους δύο τομείς. Αν εξαιρέσει κανείς τα οικονομικά σας τα οποία δέχονται μια πίεση, όχι γιατί δεν βγάζετε χρήματα αλλά γιατί μάλλον ξοδεύετε περισσότερα, δεν θα έλεγα ότι αυτή η εβδομάδα θα σας απασχολήσει με άλλον τρόπο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξανασυναντηθείτε με φίλους.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η καριέρα αλλά και η οικογένεια δέχονται τις επιρροές τόσο των πλανητικών όψεων όσο και της αλλαγής ζωδίου του Αρη που περνάει στο ζώδιό σας μετά τις 18/12. Αλλαγές, ανακατατάξεις και διάφορα άλλα άκρως ενδιαφέροντα προκύπτουν αλλάζοντας τον ρου της καθημερινότητάς σας. Αν ασχολείστε με ταξίδια, ξένους, εξωτερικό, εκδόσεις, εμπόριο, επικοινωνία, media κ.τ.λ., οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο σημαντικές. Αν τώρα έχετε ένα άγχος σχετικά με την αγοραπωλησία ενός σπιτιού ή μια μετακόμιση, αφήστε τα για το 2017.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκινήσετε τον απολογισμό σας.
* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ