Κριός
21/03-19/04


Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι μέγιστη προτεραιότητα τον Νοέμβριο. Πάντως, θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό προσέξτε αρκετά τα έξοδά σας και εξαντλήστε τα αποθέματα υπομονής που έχετε προκειμένου να αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Η πορεία του Ηλιου στον Τοξότη μετά τις 21/11 κρίνεται ιδιαίτερα θετική και αναζωογονητική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και ίσως τώρα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε πώς θα περάσετε τις γιορτές, αν θα ταξιδέψετε, πού, με ποιους και τι νέους στόχους θα θέσετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εστιάσετε στα οικονομικά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Οι ανώτεροί σας στη δουλειά, οι συνεργάτες και οι πελάτες, αν ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα, εξακολουθούν να αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας αυτή την εβδομάδα και κάποιες στιγμές μπορεί να είναι διασκεδαστικές μαζί τους, κάποιες άλλες, όμως, μπορεί να σας βγάζουν από τα ρούχα σας. Επειδή έχουμε Αρη στον Υδροχόο σε κόντρα με το ζώδιό σας, προσέξτε πολύ πώς σχολιάζετε τα συναισθήματά σας απέναντί τους και, κυρίως, σε ποιον. Ακόμη, φροντίστε τις οικονομικές δοσοληψίες σας και ενοχλήστε άτομα που μπορεί να σας οφείλουν χρήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η σκληρή δουλειά, μερικές φορές και χωρίς ανταπόδοση, είναι σίγουρα το σημείο στο οποίο εστιάζετε και αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, η καθημερινότητά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού επικοινωνιακά δεν είστε στην καλύτερή σας φόρμα. Αλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω σας και μέσα σε όλα ίσως νιώθετε ότι κάποιοι δεν αναγνωρίζουν όσο θα έπρεπε τις προσπάθειες που κάνετε. Το τρίγωνο Αρη – Δία, πάντως, ίσως φέρει κάποια καλά νέα σχετικά με την καριέρα σας ή θέματα σπουδών.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε όνειρα για το μέλλον.
Καρκίνος
22/06-22/07


Τα κέφια σας τελευταία θυμίζουν το παιδικό παιχνίδι γιογιό. Τη μια μέρα μπορεί να ενθουσιάζεστε με ό,τι συμβαίνει στη δουλειά ή στις σχέσεις, την άλλη να απογοητεύεστε και να τα βλέπετε όλα μαύρα. Τέτοιες υπερβολές και ακραίες αντιδράσεις, δυστυχώς, τις έχει ο Νοέμβριος ως το τέλος του, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να τις συνηθίσετε και να μην παίρνετε πολύ προσωπικά όσα συμβαίνουν. Το τρίγωνο Αρη – Δία στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρει λίγη αισιοδοξία σε οικογενειακά ή οικονομικά θέματα, αλλά προσέξτε τις σπατάλες…
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακάμψετε στα ερωτικά.
Λέων
23/07-22/08


Καλύτερα να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας για τον Νοέμβριο. Πάρτε το απόφαση ότι ορισμένα πράγματα δεν θα αλλάξουν σύντομα, γι’ αυτό προσαρμοστείτε κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε, χωρίς αυταπάτες. Μετά τις 21/11, με την είσοδο του Ηλιου στον φιλικό σας Τοξότη, θα φτιάξουν κάπως τα κέφια σας και θα γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, κάτι που τον τελευταίο καιρό δεν καλλιεργούσατε ιδιαίτερα. Το τρίγωνο Αρη – Δία μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο επαγγελματικό θέμα ή μπορεί να δεχτείτε μια καλή επαγγελματική πρόταση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Η καινούργια εβδομάδα του Νοεμβρίου σάς βοηθά λίγο να ηρεμήσετε σε καθημερινό επίπεδο, με την έννοια ότι σταματούν οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και το ξόδεμα ενέργειας σε μη ουσιαστικές καταστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προφυλάξετε μια επαγγελματική σχέση από πρόωρα συμπεράσματα στα οποία μπορεί να οδηγηθείτε λόγω συμπεριφοράς αλλά και από έλλειψη διάθεσης συνεργασίας. Εστιάστε στις θετικές πλευρές των επαγγελματικών σχέσεών σας και εξετάστε προσεκτικά ό,τι συμβαίνει, χωρίς να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες.
Ζυγός
23/09-23/10


Η αίσθηση ότι τίποτε δεν προχωρά όπως θέλετε, ότι όλα καθυστερούν, θα διαφοροποιηθεί αρκετά μέσα στην εβδομάδα, με τον Ηλιο να προχωράει στο ζώδιο του Τοξότη από αύριο Δευτέρα, το βράδυ. Πάντως, αν περιμένετε φως στα οικονομικά ή στα αισθηματικά θέματα, θα πρέπει να περιμένετε το τέλος του μήνα που είναι κάπως πιο πρόσφορο. Αυτή την εβδομάδα ίσως κάποιοι από τον επαγγελματικό σας χώρο να αντιληφθούν την αξία και τη συμβολή σας και να σας υποσχεθούν μια προαγωγή, μια αύξηση ή μια δεύτερη, εποχιακή εργασία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναβαθμιστείτε στη δουλειά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Τα φετινά ήταν από τα πιο δύσκολα γενέθλια για εσάς. Ο Νοέμβριος, στη συνέχειά του, δεν έχει την ένταση των πρώτων εβδομάδων, είναι σχετικά πιο ήπιος και σας βάζει σε μια διαδικασία να κυνηγήσετε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερο σθένος. Τώρα με τον Ηλιο στον Τοξότη, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες κέρδους, να κάνετε καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας και να επαναδιαπραγματευτείτε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Κατά τα άλλα, στις σχέσεις τα πράγματα ακόμη ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε τις καταθέσεις σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Οι αργοί ρυθμοί, οι καθυστερήσεις και η αίσθηση πως ό,τι κι αν κάνετε πέφτει στο κενό έχουν στοιχειώσει την καθημερινότητά σας τελευταία, αλλά τώρα ξεκινούν τα γενέθλιά σας και αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον εσείς θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι εσωτερικά για όλα όσα γίνονται ή θα γίνουν και θα μπορείτε να παλέψετε με τις αντιξοότητες και το περίεργο κλίμα. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Αρη στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποιες ανταμοιβές στη δουλειά και να σας χαρίσει τόνους αισιοδοξίας για το μέλλον.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σκεφτείτε θετικά.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Η ζωή σας αυτόν τον μήνα κάθε άλλο παρά βαρετή είναι, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είστε πρωταγωνιστές της περιόδου, με τα καλά και τα κακά που μπορεί να έχει αυτό! Πάντως, μετά τις 21/11, οι ρυθμοί δεν θα είναι τόσο κουραστικοί και θα βρείτε χρόνο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή είναι σίγουρα προτεραιότητα της περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι κάνετε προσπάθειες να τονώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οικονομικά, καθυστερούν οι μεγάλες γενναιοδωρίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκουραστείτε λίγο.
Υδροχόος
20/01-18/02


Το καλό με το κακό πηγαίνουν χέρι χέρι αυτή την εβδομάδα. Από τη μία το τρίγωνο Αρη – Δία μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστα νέα στην προσωπική σας ζωή ή στον τομέα των επαγγελματικών, από την άλλη, όμως, το να έχετε τον Αρη στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να χαρείτε ό,τι σας συμβαίνει, ενώ παράλληλα ίσως να καθυστερούν και τα καλά. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, με σχέσεις, συνεργασίες, ίσως και τον γάμο σας, σε κρίση, και αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο. Τουλάχιστον θα καταλάβετε τι αξίζει και τι πρέπει να κρατήσετε δίπλα σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γεμίσετε τον κουμπαρά σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Νοέμβριος σας βρίσκει στη δίνη των επαγγελματικών υποχρεώσεων και είναι μάλλον απίθανο να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που να σας δίνει περισσότερη χαρά. Με τον Ηλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στις 21/11, ο τομέας της καριέρας φωτίζεται ακόμη περισσότερο και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορείτε να κάνετε πραγματικά σημαντικές κινήσεις. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι με τον Ερμή στον Τοξότη σε κόντρα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη, κυρίως λεπτομέρειες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συνδυάσετε χαρά και εργασία.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ