Κριός
21/03-19/04


Εξαιρετική η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού η επιρροή της νέας Σελήνης από τον Σκορπιό μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ καλές οικονομικές συμφωνίες και η επιρροή της Αφροδίτης να φροντίσει τις ερωτικές σας σχέσεις και να φέρει νέες αποδοτικές συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για επικοινωνία, αγορές, υπογραφές συμφωνιών ή ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Ο Νοέμβριος, ιδιαίτερα μετά τις 09/11, θα είναι πολύ πιο άνετος και θα σας δώσει ανάσα και λύσεις σε αρκετά προβλήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε σημαντικές αγορές.
Ταύρος
20/04-20/05


Και αυτή την εβδομάδα η ιδιαίτερα έντονη παρουσία πλανητών στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στον Σκορπιό, σας δημιουργεί μια προσωρινή αίσθηση αδυναμίας με την έννοια ότι δεν νιώθετε πως μπορείτε εύκολα να πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς να εμπλέκονται και άλλοι σε όσα θέλετε να κάνετε. Δυστυχώς, ακόμη και η καθημερινότητά σας εξαρτάται από τις διαθέσεις άλλων (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι κ.τ.λ.) και αυτό μάλλον δεν σας αρέσει. Προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε κάπως προβληματισμένοι για ένα οικονομικό ή ερωτικό ζήτημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε τον σύντροφό σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Νοέμβριος σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να βελτιώσετε την εικόνα και το επαγγελματικό σας προφίλ, αλλά και να κάνετε εξετάσεις και τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να γραφτείτε γυμναστήριο ή να βάλετε λίγη άσκηση στη ζωή σας με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη, είναι ένα καλό διάστημα για επαγγελματικά ξεκινήματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, γιατί μάλλον το παρακάνετε με τα έξοδα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προσέξετε την εμφάνισή σας.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ιδιαίτερα δημιουργική αυτή η εβδομάδα του Νοεμβρίου, και αν ασχολείστε με εκδόσεις, ΜΜΕ και διαφήμιση, εκμεταλλευτείτε τη Δευτέρα και την Τρίτη για να λανσάρετε ένα καινούργιο προϊόν ή για να προωθήσετε τις ικανότητες και τη δουλειά σας. Και οι υπόλοιπες ημέρες, όμως, είναι αρκετά καλές για να τις εκμεταλλευτείτε σε θέματα δουλειάς ή σε ό,τι αφορά τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας. Σύντομα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλά και τα ερωτικά σας, που σας είχαν γεμίσει άγχος, και έτσι ο Νοέμβριος θα βγει με τον καλύτερο τρόπο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναδειχθείτε στη δουλειά.
Λέων
23/07-22/08


Η νέα εβδομάδα έχει αρκετή ένταση και άγχος για κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένεια, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως σκέφτεστε να κάνετε μια μετακόμιση, άλλοι πιθανώς ανακαινίζετε ένα ακίνητο ή μπορεί να επιδιορθώνετε ζημιές που έχουν προκύψει. Φυσικά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είναι κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον αυτός που σας προκαλεί το άγχος. Βέβαια, θα βγάλετε άκρη σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, είτε στα επαγγελματικά είτε στο σπίτι, γι’ αυτό μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιδιώξετε μια αλλαγή.
Παρθένος
23/08-22/09


Μολονότι ακόμη σας απασχολούν οι οικονομικές σας προοπτικές, φαίνεται ότι την εβδομάδα αυτή θα είστε τόσο φορτωμένοι με ευθύνες και δουλειά που ούτε θα καταλάβετε πώς θα περάσει. Αν ασχολείστε με τη διαφήμιση, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ και τα ταξίδια, επαγγελματικά τουλάχιστον αυτό είναι ένα ευνοϊκό διάστημα, με καλύτερη ημέρα τη Δευτέρα, για να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα αποδώσουν. Πέρα από τα επαγγελματικά σας, καλή προδιαγράφεται η εβδομάδα που ξεκινάει και για τα προσωπικά σας, ειδικά αν έχετε έναν μόνιμο δεσμό.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανελιχθείτε επαγγελματικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Με αναπτερωμένο ηθικό και θετική διάθεση αντιμετωπίζετε αυτή την εβδομάδα τα θέματα που σας απασχολούν. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό και πρέπει να ποντάρετε στην καλή σας τύχη αυτές τις ημέρες για να κάνετε τις σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν στο τέλος Νοεμβρίου. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε σημαντικές αγορές, να κανονίσετε ένα ταξίδι για τις γιορτές ή να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα και κανονισμούς, προτιμήστε αυτή και την επόμενη εβδομάδα και μην τα αναβάλλετε για τον άλλο μήνα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να περάσετε καλά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η εβδομάδα ξεκινάει με μια πολύ καλή Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σας, κάτι που δείχνει ότι τα ερωτικά σίγουρα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αν αυτά τα έχετε επιλύσει, τότε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή τη δημιουργικότητά σας μπορεί να έχουν μια μεγαλύτερη εύνοια. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας συμβάλλει στο να εκπέμπετε μεγαλύτερη γοητεία και εδώ που τα λέμε τώρα μπορείτε πιο εύκολα να γίνετε διεκδικητικοί. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου επιδιώξτε να επισφραγίσετε μια νέα σχέση ή μια σημαντική συνεργασία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ερωτευθείτε.
Τοξότης
22/11-21/12


Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε για να τονώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη δουλειά και τις ερωτικές σας σχέσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο, από το να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και άσκηση μέχρι να αποταθείτε σε ειδικούς προκειμένου να σας βοηθήσουν σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τραβάτε τα βλέμματα σαν μαγνήτης, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνισή σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Επιτέλους αρχίζει μια εβδομάδα χωρίς μεγάλη ένταση για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα οικονομικά ή από τα ερωτικά σας, σίγουρα θα είστε πιο ευτυχείς που έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος στον επαγγελματικό ή τον οικογενειακό τομέα που σας απασχόλησε όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτό δεν ισχύει, βέβαια, τόσο πολύ για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Είναι ζήτημα χρόνου, πάντως, προτού αρχίσετε να έχετε θετικά μηνύματα και για την ερωτική σας ζωή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να χαλαρώσετε.
Υδροχόος
20/01-18/02


Αυτές τις ημέρες το ζόρι θα είναι μικρότερο και θα έχετε την ευκαιρία σε κάποιους τομείς, όπως τα αισθηματικά ή τα οικονομικά, να έχετε το πάνω χέρι. Μπορείτε πιο εύκολα να αξιοποιήσετε συμβουλές φίλων, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι λιγότερο ικανοποιητικά και θα σας απορροφήσουν τελείως επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα, συνεπώς δεν θα έχετε χρόνο για τίποτε άλλο –γι’ αυτό εντείνετε τις όποιες προσπάθειές σας τώρα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εξοικονομήσετε πόρους.
Ιχθύες
19/02-20/03


Με τόσες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές όλα βαίνουν καλώς για εσάς. Σε κανένα δεκαήμερο θα φτιάξει και η διάθεσή σας, όπως και ο ερωτικός τομέας με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, και το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι λίγη υπομονή έως τότε. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τις εκδόσεις, την τηλεόραση, τη διαφήμιση, τα ταξίδια, την ηθοποιία ή τα δικαστήρια, τότε και αυτή και την επόμενη εβδομάδα θα έχετε μια εξαιρετική πρόταση ή κάτι που θα σας βάλει πραγματικά σε σκέψεις (θετικές ως επί το πλείστον).
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ταξιδέψετε.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ