Τα γενέθλια των Σκορπιών ξεκινούν στις 23/10 και μία ημέρα μετά ο Ερμής παίρνει επίσης θέση στο σταθερό και υδάτινο περιβάλλον του Σκορπιού, κάνοντάς μας λίγο πιο καχύποπτους απέναντι σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί την ερωτική ζωή Λεόντων και Τοξοτών, ενώ προσφέρει και ένα χέρι βοηθείας στους Κριούς. Στις 28/10 ολοκληρώνεται το τετράγωνο Αρη – Ουρανού, κάνοντας την Παρασκευή την πιο ταραγμένη ημέρα της εβδομάδας, με ένταση και αρκετά απρόοπτα.

Κριός
21/03-19/04


Αυτόν τον καιρό έρχεστε ενώπιον των πρακτικών και κυρίως των επαγγελµατικών σας υποχρεώσεων, πυροδοτούνται οι φιλοδοξίες σας και προστατεύονται καλύτερα τα συµφέροντά σας. Ανθρωποι που έχουν κάποιον λόγο για τη δουλειά σας είναι πιο θετικοί απέναντι σε εσάς και τις οικονοµικές σας απαιτήσεις. Αλλωστε, αυτή είναι η κυριότερη αιτία πίσω από τα παράπονά σας τελευταία. Ο,τι σχετίζεται µε αυξήσεις, αποζηµιώσεις, ασφάλειες, συντάξεις και δάνεια µπορεί και θα πάει καλύτερα τώρα. Ακόµη και η υγεία και η διάθεσή σας ανακάµπτουν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φανείτε επιεικείς στα ερωτικά.
Ταύρος
20/04-20/05


Ο Ερµής είναι απέναντί σας στον Σκορπιό και από αυτή την εβδοµάδα θα µπορέσετε να είστε πιο συνεπείς και αποτελεσµατικοί στις επαγγελµατικές υποχρεώσεις σας, ενώ η καθηµερινότητα δεν θα έχει τα εµπόδια και τις µικροαναποδιές που παρουσιάζονταν το προηγούµενο διάστηµα. Αν είχατε δουλέψει σκληρά, τώρα θα ανταµειφθείτε. Το µόνο «εύφλεκτο» θέµα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Δείξτε πνεύµα κατανόησης και οµαδικότητας, γιατί δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείτε µε άτοµα που έχουν πιο ισχυρό εγώ από το δικό σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανακαλύψετε µια πηγή εσόδων.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Οσο προχωράµε προς το τέλος του µήνα, τα πράγµατα αποκτούν µια άλλη δυναµική και σας ωθούν να κυνηγήσετε περισσότερο σχέσεις, συνεργασίες ή θέµατα που αφορούν τον γάµο. Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και οπωσδήποτε θα επηρεαστείτε σε θέµατα σχέσεων, ενώ η εβδοµάδα φέρνει περισσότερη δουλειά και ίσως κάποιες κόντρες στον χώρο εργασίας. Ακόµη, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί µε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, που είναι κάπως πιο ευάλωτη λόγω των συνεχώς αυξανόµενων επαγγελµατικών υποχρεώσεων και του στρες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ο Οκτώβριος προχωράει και τα θέµατα που σας απασχολούν είναι σαφώς πιο ευχάριστα ή λιγότερο κουραστικά σε σχέση µε την αρχή του. Ερωτικά και οικονοµικά αρχίζουν να αποδίδουν και να σας ικανοποιούν περισσότερο, ενώ δεν είστε λίγοι εσείς που παίρνετε πιο σοβαρές αποφάσεις αυτή την περίοδο, όπως το να επισηµοποιήσετε µια σχέση, να φτάσετε στο δηµαρχείο ή στην εκκλησία, να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να κάνετε κάτι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, βέβαια, στα επαγγελµατικά και να αποφύγετε να πάρετε ρίσκα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να µπείτε σε µια νέα σχέση.
Λέων
23/07-22/08


Αυτή την εποχή έχετε πολλούς άσους κρυµµένους στο µανίκι σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ή τις σχέσεις σας µε τα παιδιά, αλλά και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εκµεταλλευτείτε τις ηµέρες έως τις 11/11 για ικανοποιητικές εξελίξεις σε αυτούς τους τοµείς και φανείτε προετοιµασµένοι για κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις προς το τέλος της εβδοµάδας, που πιθανώς αφορούν µια πηγή εσόδων σας ή ακόµη και µια σταθερή ερωτική σας σχέση. Λάβετε υπόψη ότι το απρόσµενο δεν είναι πάντοτε κακό, µπορεί να αποτελεί και µια θετική εξέλιξη.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βγείτε έξω µε φίλους.
Παρθένος
23/08-22/09


Συνεχίζονται οι αµφισβητήσεις και οι διεργασίες µέσα σας, αλλά ακόµη δεν έχει βρεθεί εύφορο έδαφος για να καρποφορήσουν και να εξωτερικευτούν. Αλλωστε, οι αλλαγές δεν έρχονται ως µάννα εξ ουρανού. Αν νιώθετε απογοητευµένοι για ένα σηµαντικό θέµα, καιρός να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινήσετε τα νήµατα ώστε να αλλάξει κάτι. Φυσικά, οι πιέσεις που δέχεστε αυτό το διάστηµα, τόσο µέσα στην οικογένεια όσο και στη δουλειά, είναι µεγάλες και δεν έχετε και πολλή όρεξη για πρωτοβουλίες, είναι όµως το κατάλληλο διάστηµα για να αντιδράσετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να συµπαρασταθείτε σε οικείους.
Ζυγός
23/09-23/10


Η κόντρα Αρη – Ουρανού σάς πιέζει να τα λέτε έξω από τα δόντια ή να ασκείτε έντονη κριτική στους γύρω σας. Πιθανόν έτσι να προκαλέσετε δυσαρέσκειες και κάποιοι να σας κοιτούν λίγο περίεργα (βλέπετε, στους περισσότερους δεν αρέσει να τους υποδεικνύουν τα λάθη τους), γι’ αυτό φανείτε µετριοπαθείς σε αυτά που λέτε και, κυρίως, διπλωµάτες. Προς το τέλος της εβδοµάδας, µην εκβιάζετε καταστάσεις στα ερωτικά σας και µην είστε απόλυτοι απέναντι στα γεγονότα. Ακόµη, προσοχή σε θέµατα που αφορούν το σπίτι.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να επιτύχετε µια επικερδή συµφωνία.
Σκορπιός
24/10-21/11


Οι ρυθµοί εντείνονται, οι ανάγκες σας µεγαλώνουν και δεν αργείτε να βάλετε στο µικροσκόπιο ό,τι σας ενοχλεί ή δεν σας παρέχει όσα επιθυµείτε. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε εργασία και έρωτα. Μη σκεφτείτε ότι έχετε γενέθλια και πρέπει να αναβάλετε τις κινήσεις σας. Ερµής και Ηλιος στο ζώδιό σας πυροδοτούν νέες εξελίξεις στα αισθηµατικά ή φτάνουν το µαχαίρι στο κόκαλο µε κάποιον τρόπο. Από αυτή την εβδοµάδα τουλάχιστον βελτιώνεται η επικοινωνιακή σας δεινότητα και έτσι δεν παρεξηγείστε τόσο εύκολα. Επίσης, αυξάνονται και τα έσοδά σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι.
Τοξότης
22/11-21/12


Η εβδοµάδα αρχίζει ευχάριστα και ιδιαίτερα ερωτικά για τους περισσότερους από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας µε τις καλές όψεις της Αφροδίτης, γι’ αυτό αν έχετε στο µυαλό σας να κάνετε από µια ερωτική εξοµολόγηση µέχρι να δεσµευτείτε πιο σοβαρά, µη χάσετε τις ηµέρες (και κυρίως τις νύχτες) έως και τις 11/11. Οσο η εβδοµάδα φτάνει προς το τέλος της, όµως, τόσο πιο σύνθετη γίνεται, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα ρίσκα που παίρνετε. Το διάστηµα προσφέρεται για ταξίδια κοντινά ή µακρινά, ειδικά αν τα συνδυάζετε µε επαγγελµατικές υποχρεώσεις.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προσελκύσετε βλέµµατα θαυµασµού.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Μια εβδοµάδα που νιώθετε την ανάγκη να σκεφτείτε, να µείνετε περισσότερο µόνοι και να αναζητήσετε τις λύσεις µέσα σας είναι αυτή που ξεκινάει σήµερα. Τις πρώτες ηµέρες, εκτός από λύσεις, θα βρείτε και οικονοµική κάλυψη ή κάποια έσοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Ο Οκτώβριος ενισχύει σε κάθε περίπτωση τη διαίσθησή σας και σας οδηγεί στα σωστά βήµατα σε όλους τους τοµείς. Το µόνο που πρέπει να προσέξετε όσο πλησιάζει το επόµενο Σαββατοκύριακο είναι να µην πέσετε από τα σύννεφα µαθαίνοντας αλήθειες σχετικά µε συνεργασίες ή σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αυξήσετε το εισόδηµά σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Νιώθετε στριµωγµένοι σε πολλαπλά επίπεδα, καθώς αυτό το διάστηµα είναι σαν να βάζει τέλος σε µια κατάσταση, µια σχέση ή µια συνεργασία και επηρεάζεστε σε µεγάλο βαθµό, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Μην πάρετε άλλα ρίσκα και µην προσπαθήσετε τώρα να εγκαινιάσετε καινούργιες δραστηριότητες, γιατί δεν προσφέρουν τα εχέγγυα για το µέλλον. Περιµένετε να τελειώσει αυτός ο µήνας και από τον Νοέµβριο και µετά, ανανεωµένοι και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, προχωρήστε προς την υλοποίηση των νέων και µεγαλεπήβολων στόχων σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η Αφροδίτη από τη θέση της στον Τοξότη δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα. Πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί, κυρίως σε δύο τοµείς: πρώτον, σε αυτά που λέτε, επειδή µπορεί να παρεξηγηθούν και να προκαλέσουν έριδες στις σχέσεις σας, και µάλιστα χωρίς σοβαρούς λόγους, και, δεύτερον, στα οικονοµικά, επειδή η επιθυµία σας να ξοδέψετε είναι έντονη και δεν συµβαδίζει µε τα έσοδά σας αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε και στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού η τάση σας να εκνευρίζεστε και να δηµιουργείτε σκηνές είναι έντονη.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναζητήσετε δεύτερη εργασία.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ