Κριός
21/03-19/04


Ο Οκτώβριος προχωρά και ευνοεί τις αναζητήσεις κάθε είδους, όχι µόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Δηλαδή, όπως καταλαβαίνετε, το ψάξιµο δεν θα το γλιτώσετε ούτε στα επαγγελµατικά σας (όπου θέλετε να κάνετε µια νέα αρχή στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε µια καινούργια συνεργασία) ούτε και στα ερωτικά, όπου νιώθετε κάπως απογοητευµένοι γιατί το αντικείµενο του πόθου σας έχει άλλα πράγµατα στον νου του. Δείτε το θέµα ψύχραιµα προς το παρόν και χειριστείτε το µε τα γάντια –και δεν εννοώ γάντια του µποξ!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να δεχτείτε µια αλήθεια που πονάει.
Ταύρος
20/04-20/05


Νιώθετε ότι σας κυνηγάει ο χρόνος και αυτό το άγχος να τα προλάβετε όλα δεν αφορά µόνο τα επαγγελµατικά αλλά και άλλες δραστηριότητές σας. Τελικά, όµως, εκείνο που σας κρατά καθηλωµένους και δεν σας επιτρέπει να τρέξετε µε γοργά βήµατα προς την υλοποίηση των επιθυµιών σας είναι ακριβώς αυτό το στρες, που έχει καταλάβει τη σκέψη σας. Εκµεταλλευτείτε σε επαγγελµατικό επίπεδο αυτόν τον µήνα και δείτε πώς µπορείτε να κάνετε κάτι ουσιαστικό για τα θέµατα που επηρεάζουν την εργασία ή την υγεία σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κυνηγήσετε κάτι καλό στη δουλειά.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Κρόνος πλέον έχει αρχίσει να επηρεάζει για τα καλά τους γεννηµένους στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας και από τη θέση του αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε τα ξεκαθαρίσµατά σας σε σχέσεις (ερωτικές, φιλικές, επαγγελµατικές) και στις συνεργασίες σας. Δεν θα γίνει µε τον πιο εύκολο τρόπο, ούτε θα είναι περίπατος, αλλά και η ανταµοιβή σας µετά τη «µάχη» δεν θα είναι µικρή! Βέβαια, µη φανταστείτε ότι έχετε να αντιµετωπίσετε τον «πόλεµο των άστρων». Μοιάζει µε παρτίδα σκάκι, µε αντίπαλο κάποιον εξίσου εύστροφο µε εσάς.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βάλετε τέλος σε µια δύσκολη σχέση.
Καρκίνος
22/06-22/07


Είστε αρκετά πιεσµένοι αυτές τις ηµέρες, µε χιλιάδες ευθύνες και υποχρεώσεις να κρέµονται πάνω από το κεφάλι σας στον τοµέα της δουλειάς ή του σπιτιού. Εν τω µεταξύ, εκτός από τον φόρτο εργασίας και τις γκρίνιες, έχετε και µερικούς συναδέλφους ή τον σύντροφό σας που δεν λένε να καταλάβουν σε τι φάση βρίσκεστε και επιµένουν να κάνουν χιούµορ. Μην τους δείξετε τις δαγκάνες σας, προτιµήστε να φύγετε µε τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο µε τον οποίο ξεγλιστράνε τα καβούρια, δηλαδή βηµατάκια στο πλάι και γρήγορα!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να έχετε µια θετική εξέλιξη στο σπίτι.
Λέων
23/07-22/08


Παρότι εκπροσωπείτε ένα σταθερό ζώδιο το οποίο δεν αρέσκεται σε έντονες αλλαγές και τη λέξη «ανακατατάξεις» την έχετε τοποθετήσει στη µαύρη λίστα, αυτή την περίοδο θα δείτε πολλά πράγµατα να αλλάζουν σε σηµαντικούς τοµείς της ζωής σας –και όχι από µόνα τους, αλλά επειδή εσείς προκαλείτε αυτές τις αλλαγές. Επαγγελµατικά, η ρουτίνα και η µη ανανέωση σάς έχει φέρει στα όριά σας, ενώ ερωτικά ο Δίας στον Ζυγό επιταχύνει τις όποιες διαδικασίες για µια νέα σελίδα στο ηµερολόγιο των ερωτικών σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προκύψει µια πρόταση ή ένα ταξίδι.
Παρθένος
23/08-22/09


Η εβδοµάδα έρχεται µε τις πιο καλές προοπτικές. Οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες να κάνετε πραγµατικότητα έναν νέο επαγγελµατικό σας στόχο είναι παραπάνω από πολλές και µάλιστα ιδιαίτερα ευδιάκριτες. Εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε τα δυνατά σας και να επιδιώξετε µόνοι σας όλες τις απαραίτητες αλλαγές, τις οποίες στη συνέχεια καλείστε να εντάξετε µε το γνωστό προσαρµοστικό πνεύµα σας στο καθηµερινό σας πρόγραµµα. Μόνη παράκληση, να είστε πιο δύσπιστοι κάθε φορά που γίνεστε αποδέκτες µιας µεγάλης οικονοµικής προσφοράς.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φροντίσετε τα του οίκου σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Μια πιο γλυκιά εβδοµάδα ξεκινάει τώρα που επιτέλους παίρνετε απόφαση ότι µερικά πράγµατα στη ζωή, όσο κι αν πιέσετε εσείς τις καταστάσεις, ακολουθούν τους δικούς τους ρυθµούς. Μπορεί εσείς να βιάζεστε, όχι όµως και το Σύµπαν, που θα σας δώσει αυτό που σας ανήκει, αλλά µόλις εσείς θα είστε σε θέση να το δεχτείτε. Τώρα είστε ακόµη πολύ µπερδεµένοι σχετικά µε αυτά που χρειάζεστε. Η σύνοδος Ερµή – Δία βάζει το χεράκι της για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να µπορέσετε να βάλετε τάξη στα συρτάρια του µυαλού σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σχεδιάσετε µια κοντινή απόδραση.
Σκορπιός

24/10-21/11
Μήπως ήρθε ο καιρός να σταµατήσετε να αυξοµειώνετε την αξία σας ανάλογα µε το πόσο γεµάτο είναι το πορτοφόλι σας; Ο Κρόνος, µέσα στον τοµέα της ασφάλειας, της αυτοεκτίµησης και των βαθύτερων συναισθηµάτων στο ωροσκόπιό σας, σας δίνει πραγµατικές ευκαιρίες να βελτιώσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Υστερα από αυτό θα φαίνεστε πιο «ανεβασµένοι» και στις σχέσεις σας µε τους άλλους. Ακόµη, σας βοηθάει στη διαχείριση οικονοµικών θεµάτων και σας κάνει πιο συνετούς στα έξοδά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Η επιθυµία σας να αλλάξετε πολλά από τα δεδοµένα της καθηµερινότητάς σας είναι έντονη και όσο πλησιάζουµε προς τα Χριστούγεννα θα κορυφωθεί. Το σηµαντικό, όµως, είναι ότι θα υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγµατοποιήσετε αυτά που σκέφτεστε. Πλέον, από τον Κρόνο στο ζώδιό σας επηρεάζεστε οι γεννηµένοι στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου, κι εσείς πιθανώς νιώθετε ότι χρειάζεται για άλλη µια φορά στη ζωή σας να δώσετε εξετάσεις. Μην το παίρνετε στραβά, όσο κι αν ζορίζεστε τώρα. Ερχονται πολύ καλύτερες ηµέρες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να πετύχετε στόχους.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ο Αρης δίνει ώθηση στις επαγγελµατικές σας προτεραιότητες και σας δείχνει ποιον δρόµο πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεπεράσετε τις φοβίες, τα άγχη και τις ανασφάλειές σας. Αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε από αϋπνίες επειδή τα διλήµµατα στην εργασία σας ήταν τεράστια, τώρα που επιτέλους πήρατε τις αποφάσεις σας, ηρεµείτε κάπως και βλέπετε µε άλλο µάτι την καριέρα και τις προοπτικές της. Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ, αλλά εσείς παίρνετε κουράγιο για να συνεχίσετε. Επιπλέον, έχετε τον νου σας για να µη χάσετε µια ευνοϊκή συγκυρία.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ζυγίσετε τις παραµέτρους ενός θέµατος.
Υδροχόος
20/01-18/02


Εχετε αρχίσει να νιώθετε µια µικρή βελτίωση και προς το τέλος της χρονιάς τα πράγµατα θα γίνονται πολύ καλύτερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά θέµατα επικοινωνίας και σχέσεων. Βέβαια, εάν είστε γεννηµένοι µετά τις 09/02, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις είναι ακόµη µέσα στο καθηµερινό πρόγραµµα. Εσείς θα δείτε φως στο τούνελ κάπου κοντά στην άνοιξη του 2017. Προς το παρόν, συνεχίστε να ανεβαίνετε, όσο κουραστικό κι αν είναι. Η σύνοδος Ερµή – Δία φέρνει βοήθεια µε τη µορφή µιας πρότασης, ενός ταξιδιού ή της ευόδωσης ενός στόχου.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σηµειώσετε µια επιτυχία.
Ιχθύες
19/02-20/03


Είµαστε στην εποχή του χρόνου που τα επαγγελµατικά, η καριέρα και ό,τι άλλο σχετίζεται µε τις φιλοδοξίες σας βαραίνουν πιο πολύ µέσα σας και τα κυνηγάτε µε νύχια και µε δόντια. Κι επειδή όταν πραγµατικά θέλουµε κάτι ενεργοποιούµε όλους τους µηχανισµούς για να το αποκτήσουµε, αυτή την εβδοµάδα, ιδιαίτερα οι γεννηµένοι στο πρώτο δεκαήµερο, πραγµατικά θα τα καταφέρετε να αποκτήσετε ό,τι είχατε σχεδιάσει στο µυαλό σας και αφορά την καριέρα σας. Μόνο που πρέπει να διατηρήσετε κάπως τις ισορροπίες ανάµεσα στη δουλειά και στο σπίτι.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να λήξετε µια φθοροποιό συνεργασία.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ