Θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκλείψεις μέσα στον Σεπτέμβριο, στην Παρθένο και στους Ιχθύς. Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος της 18ης Αυγούστου επηρεάζει τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και φέρνει ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους. Λόγω της επερχόμενης συνόδου Αρη – Κρόνου ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι και οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

Κριός
21/03-19/04


Η πρώτη έκλειψη της περιόδου δίνει τον κύριο τόνο και μπορεί να σας αποπροσανατολίσει σχετικά με τους στόχους σας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο καλό είναι να μην επιχειρήσετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ετούτη την περίοδο, για να μην απογοητευτείτε. Αλλωστε, έχετε μπροστά σας ολόκληρο το φθινόπωρο για όλα τα νέα σας εγχειρήματα. Ακόμη, ίσως σας απογοητεύσει μια φιλική σχέση, ένα κοντινό σας πρόσωπο που δεν ανταποκρίθηκε όπως θέλατε σε ένα κάλεσμά σας ή μπορεί όλο αυτό να αφορά και μια αδιέξοδη ερωτική σχέση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εμπνευστείτε.
Ταύρος
20/04-20/05


Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών σας, μολονότι μπορεί να επηρεάσει και τον τομέα που έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι σας. Αλλωστε, οι εκλείψεις λειτουργούν σε άξονες. Επιδείξτε προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάθε νέα επαγγελματική πρόταση όσο και αν σας φαίνεται με την πρώτη ματιά πολλά υποσχόμενη, για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια. Ακόμη, ίσως χρειαστεί να επιληφθείτε ζητημάτων που αφορούν άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ομορφύνετε το σπίτι σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος δεν φαντάζει και τόσο δυσαρμονική απέναντί σας, αλλά με τις δύσκολες όψεις πλανητών που εμφανίζονται παράλληλα στο προσκήνιο μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους ξένους, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τον δημόσιο τομέα, τα νομικά ζητήματα και τη Δικαιοσύνη. Ακόμη, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας για να μην έρθετε σε διαμάχη και κόντρα με ανθρώπους τους οποίους χρειάζεστε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα.
Καρκίνος
22/06-22/07
Οι εκλείψεις πάντα σας επηρεάζουν καθώς για να έχουμε κάποια έκλειψη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη. Αυτή λοιπόν επηρεάζει το συναίσθημα και την ψυχολογία σας, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και τα πάρε-δώσε που έχετε όσον αφορά τα οικονομικά. Αποφύγετε κατ’ αρχάς να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, ελέγξτε καλύτερα τους λογαριασμούς σας και μην ξανοίγεστε σε επενδύσεις με ρίσκο. Δείξτε επίσης μεγάλη προσοχή ακόμη και στα ερωτικά σας, καθώς φαίνεται να υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λύσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
Λέων
23/07-22/08


Στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών πραγματοποιείται η έκλειψη στις 18 Αυγούστου, η οποία σαφώς σας επηρεάζει, κυρίως αν είστε γεννημένοι κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Εστιάστε την προσοχή σας σε επενδύσεις, συναισθηματικές και οικονομικές, ιδιαίτερα με άτομα που γνωρίζετε τώρα. Ακόμη, προφυλάξτε τις σχέσεις σας από καλοθελητές, αλλά και τη δουλειά σας από ανταγωνιστές, οι οποίοι ίσως χρησιμοποιήσουν και αθέμιτα μέσα προκειμένου να σας θίξουν. Μια απογοήτευση από έναν στενό συνεργάτη ή σύντροφο είναι πιθανή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να στραφείτε σε φίλους για βοήθεια.
Παρθένος
23/08-22/09


Η έκλειψη αφορά τον τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε άλλους, αλλά και τα κατοικίδιά σας. Προσοχή, λοιπόν, στα παραπάνω για να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Βλέπετε, πρόκειται για μια έκλειψη αρκετά δύσκολη, η οποία ναι μεν πραγματοποιείται σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, αλλά σίγουρα σας επηρεάζει, καθώς παράλληλα ολοκληρώνεται η σύνοδος Αρη – Κρόνου. Ακόμη αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και φήμες στον επαγγελματικό σας χώρο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δείξετε ψυχραιμία στη δουλειά.
Ζυγός
23/09-23/10


Η έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών και η επιρροή της είναι αρκετά σύνθετη. Προσοχή στις ερωτικές εξιδανικεύσεις, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στη ζωή σας όσο και αν σας ασκεί γοητεία, και αν έχετε οικογένεια και παιδιά χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή τη σχέση σας μαζί τους. Αν είστε καλλιτέχνες, αυτή την περίοδο θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση, οπότε ρίξτε το στην εργασιοθεραπεία ή καλλιεργήστε τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να ανακαλύψετε ένα ταλέντο σας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η έκλειψη σας αφορά, καθώς γίνεται στον σταυρό των σταθερών ζωδίων και η επιρροή της έχει να κάνει κυρίως με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε παρορμητικές αγορές, πωλήσεις ή ενοικιάσεις ακινήτων αυτές τις ημέρες και γενικώς προφυλάξτε το σπίτι σας. Ισως κάποιους από εσάς απασχολήσει και η υγεία ατόμων της οικογένειάς σας. Φυσικά, η έκλειψη αφορά και τα θέματα της καριέρας και ίσως έχετε κάποιες εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να νοιαστείτε για τους οικείους σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Η έκλειψη αφορά κυρίως θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και, φυσικά, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε καινούργιες συμφωνίες ή αγορές ακριβών ειδών τεχνολογίας ή ενός μεταφορικού μέσου. Ακόμη, προσέξτε τις σχέσεις σας με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Αποφύγετε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι για να αντιμετωπίσετε τον μεγάλο όγκο εργασίας και εννοείται εστιάστε στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση.

Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βάλετε πρόγραμμα.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Η επιρροή της έκλειψης Σελήνης αφορά τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιό σας και ίσως σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αναστάτωση, αλλά όλο αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τα πράγματα καθώς και από τα λάθη τα οποία θα κάνετε. Αποφύγετε ενέργειες που έχουν σκοπό τον εύκολο πλουτισμό ή επενδύσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές και γενικώς να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα αντικείμενα αξίας, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι πολύ ακριβό ή κάτι που αγαπάτε πάρα πολύ.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εστιάσετε στα οικονομικά σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Οταν συμβαίνουν εκλείψεις στο ζώδιό μας, συνήθως είναι δείκτες αλλαγών στη ζωή μας. Μην περιμένετε, βέβαια, η αλλαγή αυτή να γίνει μέσα σε μία ημέρα. Ισως να πρόκειται για το ξεκίνημα μιας διαδικασίας η οποία θα σας βάλει σε μια νέα κατάσταση μακροπρόθεσμα. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να προσέξετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης αυτό το διάστημα, να αποφύγετε επενδύσεις, συνεργασίες ή οικονομικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και να είστε ψύχραιμοι σε πράγματα που ίσως δεν συνάδουν με τη λογική σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε ενδοσκόπηση.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η έκλειψη στον Υδροχόο δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, παρ’ όλα αυτά μπορεί να έχει μια ψυχολογική επιρροή στη ζωή σας. Μπορεί να βγουν, για παράδειγμα, στην επιφάνεια ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες ή μπορεί ακόμη να προκύψουν θέματα υγείας, είτε δικά σας είτε κοντινών σας προσώπων, και να χρειαστεί να τρέξετε. Πρόκειται για μια έκλειψη που ίσως σας κάνει να απομονωθείτε και να γίνετε πιο εσωστρεφείς αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα μπορέσετε να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σκαλίσετε θέματα υγείας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ