Υπό το brand «Nova» όλες οι υπηρεσίες της Forthnet

Υπό το εμπορικό σήμα της «Nova» θα απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της Forthnet όλες τις υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης

Υπό το εμπορικό σήμα της «Nova» θα απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της Forthnet όλες τις υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης για το σύνολο των αναγκών τους, όσον αφορά την ψυχαγωγία και την επικοινωνία. Η Forthnet προχωρά στην καθιέρωση της εμπορικής μάρκας «Nova» για όλες τις υπηρεσίες της που απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και την μακρόχρονη εμπειρία της, η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα προσφέρει πλέον μία ενιαία εμπειρία πελάτη μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες Nova προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρομεσαίας επιχείρησης, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο ανανεωμένο site www.nova.gr μπορεί ο καθένας να βρει όλες τις πληροφορίες για τις νέες υπηρεσίες και να διαλέξει αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.
Στο πλαίσιο της ενοποίησης των υπηρεσιών, σταδιακά, όλα τα καταστήματα Forthnet μετονομάζονται και μεταμορφώνονται σε καταστήματα Nova, ενώ οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης είναι οι 18345 για συνδρομητές οικιακών υπηρεσιών και 13832 για εταιρικούς συνδρομητές.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk