Νέο δρομολόγιο Χανιά – Μπίρμιγχαμ για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2017 ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουνίου, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, το οποίο και θα εκτελείται από τις 28 Μαρτίου 2017. «Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εντάξει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα το νέο δρομολόγιο Χανιά – Μπίρμιγχαμ, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα από τις 28 Μαρτίου, με θέσεις διαθέσιμες προς κράτηση μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com» δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας η κυρία Κιάρα Ραβάρα.
Για να γιορτάσει τη νέα καλοκαιρινή σύνδεση, η εταιρεία απελευθερώνει θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 34,99 ευρώ, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 26 Ιουλίου 2016, στο Ryanair.com.
«Εν όψει του προγράμματος «Always Getting Better», οι έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις, όπως νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές πληρώματος θαλάμου επιβατών και ακόμα περισσότερα δρομολόγια, καθώς στη Ryanair εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές» συμπλήρωσε η κυρία Ραβάρα, παροτρύνοντας τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν άμεσα τα εισιτήρια της προσφοράς που αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα.