Η Protergia στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός

Το τοπίο στο ελληνικό λιανεμπόριο ρεύματος αλλάζει ραγδαία, με τη νέα στρατηγική συνεργασία των ομίλων ΟΤΕ και Μυτιληναίος να επαναχαράσσει τον… χάρτη.

Το τοπίο στο ελληνικό λιανεμπόριο ρεύματος αλλάζει ραγδαία, με τη νέα στρατηγική συνεργασία των ομίλων ΟΤΕ και Μυτιληναίος να επαναχαράσσει τον… χάρτη.
Η Protergia, o μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας στη χώρα, με δυναμικότητα περίπου στα 1.200 MW (μεγαβάτ), ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τη συνεργασία της με τα 450 καταστήματα της Cosmote και της Γερμανός, μέσω των οποίων θα διατίθενται ανταγωνιστικά πακέτα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
Ετσι, τόσο ο όμιλος ΟΤΕ εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας που προσφέρει στους πελάτες του με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας από την Protergia, όσο και ο όμιλος Μυτιληναίος αποκτά πρόσβαση στο πελατολόγιο της Cosmote και της Γερμανός, με τους τέσσερα εκατομμύρια πελάτες.
Με δεδομένο πλέον ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν εναλλακτικό πάροχο ενέργειας, εκτός της ΔΕΗ, προκειμένου να μειώσουν το ενεργειακό κόστος τους, οι δύο μεγάλοι όμιλοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν κομμάτι από την πίτα της προμήθειας ηλεκτρισμού. Τα ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι διαθέσιμα στα 450 καταστήματα του ΟΤΕ μέσα στον Ιούλιο.
Οπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των ομίλων ΟΤΕ και Μυτιληναίος, «η μακρά εμπειρία του ομίλου ΟΤΕ στη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς και την πολυετή επιτυχημένη δραστηριοποίηση της Protergia, αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών για ηλεκτρική ενέργεια».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk