Νέα διάκριση για το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια ακόμη διάκριση για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ήρθε στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2016», όπου το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Μια ακόμη διάκριση για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ήρθε στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2016», όπου το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκατ. επιβάτες). Στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων υποστήριξης των αεροδρομίων, με τα οποία ανταποκρίνονται στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.
Πρόκειται για έναν θεσμό στον οποίο το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 15 διακρίσεις σε 12 χρόνια. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μία ακόμα φορά μας ξεχώρισαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους. Με την επιβατική κίνησή μας να εξελίσσεται θετικά και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, συνεχίζουμε, σε στενή συνεργασία και διάλογο με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, να παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικά τον προορισμό μας, την Αθήνα» δήλωσε η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου.
«Η καμπάνια μας με τίτλο «Aviation Marketing delivered in a novel way» εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας, να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας και να παρέχουμε καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών. Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας» συνέχισε.
Τα φετινά Routes Europe πραγματοποιήθηκαν στην Κρακοβία στις 23-26 Απριλίου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk