Εκδόθηκε από τη ΡΑΕ η άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας των ΕΛΤΑ

Εκδόθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, η εν λόγω άδεια ισχύει για 20 έτη (μέχρι 09/03/2036) με δυνατότητα παράτασης σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ.

Εκδόθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, η εν λόγω άδεια ισχύει για 20 έτη (μέχρι 09/03/2036) με δυνατότητα παράτασης σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ.

Τα ΕΛΤΑ προχωρούν ήδη στην υποβολή αιτήσεων προς τους λειτουργούς της αγοράς, για την εγγραφή τους στα Μητρώα Συμμετεχόντων στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Σε πρώτο χρόνο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα αναλάβουν άμεσα την εκπροσώπηση όλων των υφιστάμενων συνδέσεων υπό το ΑΦΜ της ΕΛΤΑ Α.Ε. που σήμερα εκπροσωπούνται από τη ΔΕΗ.

«Η είσοδος των ΕΛΤΑ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών σε ολόκληρη την επικράτεια στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των 1.500 ταχυδρομικών καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων που συνθέτουν το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο της χώρας και επισφραγίζει την νέα εποχή των Ελληνικών Ταχυδρομείων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk