Δεύτερος κύκλος SETE Training

Με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τη δημιουργία ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων, συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης το SETΕ Training.

Με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τη δημιουργία ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων, συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης το SETΕ Training. Το Εργαστήριο έχει διάρκεια 21 ωρών και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.
Μέσα από το εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις έννοιες των λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων και θα κληθούν να σχεδιάσουν εκείνα τα πρότυπα που θα ταιριάζουν και θα είναι άμεσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κα τις προδιαγραφές της δικής τους επιχείρησης.
Το εργαστήριο, υλοποιείται σε συνεργασία με το HotelBrain Braining Center και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4,5 και 6 Φεβρουαρίου 2016, με περισσότερες περιοχές ανά την Ελλάδα να ακολουθούν σύντομα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk